Κάντε online τεστ για διορισμό στα δικαστήρια ως Γραμματείς - pics

Μόνιμοι σε 65 περιοχές για υποψηφίους ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ

Με τις κατάλληλες σημειώσεις και τα online τεστ (ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών) μπορείτε τώρα να διεκδικήσετε μία από τις 311 μόνιμες θέσεις στα δικαστήρια όλης της χώρας με την ιδιότητα του Γραμματέα.

Ξεκινήστε άμεσα προετοιμασία. Το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις" -το οποίο συμπράττει με το workenter.gr- "ανεβάζει" συνεχώς στην πλατφόρμα του νέο υλικό και στα τρία μαθήματα [Θέματα Γενικής Παιδείας, Οργάνωση & Λειτουργία Δικαστηρίων-Εισαγγελιών (Ν. 4798/2021, Ν. 4938/2022), Στοιχεία Δικαίου, ιδίως συνταγματικού και δικονομικού].

Μέσω γραπτών και προφορικών εξετάσεων θα επιλεγούν 311 μόνιμοι υπάλληλοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) οι οποίοι θα διοριστούν ως Γραμματείς.

Φορείς πρόσληψης των μόνιμων γραμματέων

Το νέο μόνιμο προσωπικό θα διοριστεί στους ακόλουθους φορείς:

 • Συμβούλιο της Επικρατείας
 • Πολιτικά και Ποινικά Δικαστήρια
 • Εισαγγελίες
 • Τακτικά Διοικητικά Δικαστήρια

Οι γραπτές εξετάσεις θα γίνουν στις 22 και 23 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, στην έδρα της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών. Οι προφορικές εξετάσεις, στην ίδια ύλη, θα γίνουν εντός Ιουνίου στην Αθήνα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι πτυχιούχοι πανεπιστημίων και ΤΕΙ όλων των ειδικοτήτων και οι απόφοιτοι όλων των τύπων Λυκείου.

Τα βασικά προσόντα για συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δύο:

 • Γνώση χειρισμού Η/Υ
 • Πολύ καλή γνώση μιας ξένης γλώσσας για ΠΕ και ΤΕ, καλή για ΔΕ

Δείτε πώς είναι η ύλη στην πλατφόρμα της "Επίγνωσης"

Την ύλη του γραπτού διαγωνισμού για την πρόσληψη δικαστικών υπαλλήλων διαθέτει η πλατφόρμα του εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσης". Δείτε εικόνες:

 

Ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών για τον γραπτό διαγωνισμό των δικαστικών υπαλλήλων μέσα από την πλατφόρμα του εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσης"

 

Ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών για τον γραπτό διαγωνισμό των δικαστικών υπαλλήλων μέσα από την πλατφόρμα του εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσης"

Προετοιμασία τώρα στην καλύτερη τιμή της αγοράς

Το workenter.gr σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις" προετοίμασαν ένα πλήρες πρόγραμμα προετοιμασίας με το οποίο ο υποψήφιος μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία στις γραπτές και προφορικές εξετάσεις για την πρόσληψη 311 μονίμων υπαλλήλων.

Πρόκειται για πρόγραμμα e-learning με διαφοροποίηση της ύλης ανά βαθμίδα εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ).

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα καλύπτει όλους τους υποψηφίους για κάθε κατηγορία, προσφέρει εκατοντάδες online τεστ και δυναντότητα πρόσβασης από όλες τις συσκευές.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Δυναμικό Πακέτο (Dynamic)
 1. Πλήρεις Σημειώσεις καθηγητών για κάθε μάθημα ανά κατηγορία
 2. Ειδική θεματολογία δοκιμίων γενικής παιδείας
 3. Νομολογία κλπ. υλικό σχετικά με την οργάνωση και λειτουργία των δικαστηρίων
 4. Βιβλία και αποσπάσματα τρέχουσας πανεπιστημιακής βιβλιογραφίας συνταγματικού-δικονομικού δικαίου
 5. Άρθρα, Links και λοιπό σχετικό υλικό
 6. Online Tests με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών και ειδικό πρόγραμμα αξιολόγησης-καταγραφής της προόδου
 7. Ειδικές Οδηγίες Προφορικής Εξέτασης
 8. Δυναμική εξέλιξη όλων των παραπάνω μέχρι τις εξετάσεις (θα προστίθεται συνεχώς νέο υλικό και tests)

Η αξία του προγράμματος ανέρχεται στην εφάπαξ τιμή των 300 ευρώ.

Πώς θα το αποκτήσετε

1) Στείλτε email στη διεύθυνση [email protected] με θέμα "ΓΡΑΠΤΟΣ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ". Σημειώστε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και οπωσδήποτε τη βαθμίδα στην οποία ανήκετε (ΠΕ, ΤΕ ή ΔΕ).

2) Οι υπηρεσίες του workenter.gr θα σας απαντήσουν άμεσα, στέλνοντάς σας λογαριαμσό IBAN για την κατάθεση των χρημάτων (300 ευρώ).

3) Στέλνετε στο [email protected] το αποδεικτικό κατάθεσης του καθαρού ποσού των 300 ευρώ.

4) Μετά την αποστολή του αποδεικτού κατάθεσης λαμβάνετε άμεσα στο email σας ενεργό link της πλατφόρμας εκπαίδευσης και μοναδικό κωδικό (password) για να ξεκινήσετε την προετοιμασία σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση γύρω από το εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας που αφορά τον γραπτό διαγωνισμό για την πρόσληψη 311 μονίμων γρα;μματέων στα δικαστήρια όλης της χώρας, μη διστάσετε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα:

 • 211 9555 025
 • 211 9555 099
 • 211 9555 050
 • 211 9555 022

Κάντε αίτηση τώρα για τις μόνιμες θέσεις

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 29 Μαρτίου.

Αξιοποιήστε τώρα την υπηρεσία αιτήσεων του workenter.gr για να έχετε ορθή και έγκυρη υποψηφιότητα.

Στείλτε e-mail στη διεύθυνση [email protected] αναγράφοντας στο θέμα "ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ" και μέσα στο κείμενο του μηνύματος το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνό σας και τη βαθμίδα εκπαίδευσης στην οποία ανήκετε (ΠΕ, ΤΕ, ή ΔΕ)

ή

Καλέστε μας στα τηλέφωνα που σας παραθέτουμε, από Δευτέρα έως Παρασκεύη 9-5:

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram