Κάντε Μητρώο ΑΣΕΠ για τις 173 μόνιμες θέσεις διοικητικών

Ποια η χρησιμότητά του όταν η Ανεξάρτητη Αρχή κάνει επίκληση δικαιολογητικών
Το Μητρώο δημιουργείται μια φορά και ισχύει για πάντα - Ωστόσο χρειάζεται επικαιροποίηση ανά τακτά χρονικά διαστήματα

Η σωστή καταγραφή των προσόντων σας στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) για τη δημιουργία Μητρώου είναι το... Α και το Ω για έγκυρη υποψηφιότητα σε διαγωνισμούς μονίμων, με αυξημένες πιθανότητες διορισμού.

Το Μητρώο είναι η "ηλεκτρονική ταυτότητα" του κάθε υποψηφίου. Χωρίς αυτό το ΑΣΕΠ δεν αναγνωρίζει την υποψηφιότητα.

Στο Μητρώο καταχωρούνται:

 1. Πτυχίο ή απολυτήριο Λυκείου, ΙΕΚ, Γυμνασίου
 2. Μεταπτυχιακά
 3. Διδακτορικά
 4. Ξένες γλώσσες
 5. Γνώση χειρισμού Η/Υ
 6. Εμπειρία
 7. Άδεια άσκησης επαγγέλματος (όπου απαιτείται)
 8. Πολυτεκνία
 9. Τριτεκνία
 10. Αναπηρία (έμμεση ή άμεση)
 11. Σεμινάρια
 12. Αποδεικτικά επιμόρφωσης
 13. Ταυτότητα
 14. Παράβολο (όταν γίνεται η επίκληση)

 

Μητρώο ΤΩΡΑ για την προκήρυξη 9Κ/2022

Το αμέσως επόμενο διάστημα, όπως κατ΄ αποκλειστικότητα έγραψε το workenter.gr, θα εκδοθεί η προκήρυξη 9Κ/2022. Μέσω του συγκεκριμένου διαγωνισμού θα ενισχυθεί ο ΕΦΚΑ με 173 μονίμους υπαλλήλους, κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συντριπτική πλειοψηφία των θέσεων θα αφορά σε υποψηφίους διοικητικών ειδικοτήτων:

 • ΠΕ Διοικητικού
 • ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού
 • ΠΕ Διοικητικού - Λογιστικού
 • ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού
 • ΤΕ Διοικητικού - Οικονομικού
 • ΔΕ Διοκητικού
 • ΔΕ Γραμματέων
 • ΔΕ Χειριστών Η/Υ

Πώς λειτουργεί το Μητρώο στην επίκληση

Είναι άκρως απαραίτητο το Μητρώο στη φάση της επίκλησης. Όταν, δηλαδή, οι υποψήφιοι καλούνται από το ΑΣΕΠ να υποβάλλουν δικαιολογητικά (Β΄φάση), τότε τα δικαιολογητικά αυτά αντλούνται αποκλειστικά από το Μητρώο.

Τι σημαίνει Β΄ φάση: Στη Β΄ φάση μιας προκήρυξης περνούν οι υποψήφιοι που βρίσκονται ψηλά στη λίστα κατάταξης με βάση τα δηλωθέντα τους στην ηλεκτρονική αίτηση. Αν τα δικαιολογητικά ανταποκρίνονται στα δηλωθέντα της ηλεκτρονικής αίτησης, τότε ο υποψήφιος μπαίνει στα προσωρινά αποτελέσματα διοριστέων. Στην αντίθετη περίπτωση, (δηλαδή αν δεν επαληθεύονται τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική αίτηση με τα προσόντα που είναι καταχωρημένα στο Μητρώο), ο υποψήφιος πέφτει πολύ στους πίνακες και το ΑΣΕΠ ελέγχει τον επόμενο υποψήφιο.

Σημαντικό: Το Μητρώο ακόμα κι αν υπάρχει πρέπει να επικαιροποιείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η επικαιροποίηση αφορά κυρίως στην επαγγελματική προϋπηρεσία και στην απόκτηση νέου τίτλου σπουδών ή δεξιοτήτων.

Κάντε δωρεάν Μητρώο 

Φτιάξτε "ηλεκτρονικό" φάκελο υποψηφίου (Μητρώο) από τώρα! Μην αφήσετε για την τελευταία στιγμή τη δημιουργία ή την επικαιροποίηση του Μητρώου σας στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr).

Ξεκινήστε τώρα κάνοντας το πρώτο βήμα: δημιουργία Μητρώου. Για την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης χρειάζεται να ανοίξει η πλατφόρμα ΑΣΕΠ, αλλά για το Μητρώο μπορεί να δημιουργηθεί ή να επικαιροποιηθεί ανά πάσα στιγμή.

Όταν θα ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων το σύστημα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) θα υπερφορτωθεί με αποτελέσμα να μην είναι εφικτή η καταχώριση των στοιχείων σας.

Η προσφορά του workenter.gr για δημιουργία δωρεάν Μητρώου, με μία ετήσια συνδρομή στο "Διορισμός ΤΩΡΑ" (30 ευρώ), είναι το απόλυτο βοήθημα.

Δείτε τι συμβαίνει όταν "μπλοκάρει" ο ιστότοπος της Ανεξάρτητης Αρχής:

Τι κάνετε για δωρεάν Μητρώο:

1) Μπαίνετε στην κεντρική σελίδα του workenter.gr

2) Κλικάρετε το "Διορισμός ΤΩΡΑ" που βρίσκεται σε δύο σημεία: στην κορυφή του portal και κάτω από τα "Σημαντικά"

3) Πατάτε την ένδειξη "Εγγραφή"

4) Επιλέγετε "Ετήσια" συνδρομή, βλέπετε το κόστος 30 € και κλικάρετε το κουμπί "Ξεκινήστε Σήμερα"

5) Συμπληρώνετε, Όνομα. Επίθετο, Αριθμό τηλεφώνου, Διεύθυνση e-mail, και στη συνέχεια πατάτε το κουμπί "Πληρωμή & Εγγραφή"

Σημαντικό: Μετά την ετήσια συνδρομή στέλνετε e-mail στη διεύθυνση [email protected] με θέμα "ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΗΤΡΩΟ" και μέσα στο κείμενο ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram