Κανονικά τα δρομολόγια πλοίων από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο
Η ακτοπλοϊκή σύνδεση από τα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου έχει αποκατασταθεί πλήρως από το πρωί, καθώς οι καιρικές συνθήκες έχουν βελτιωθεί, επιτρέποντας την κανονική εκτέλεση των δρομολογίων.
Δείτε επίσης:ΕΠΑΛ και Λύκεια: Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η ίδρυση νέων σχολείων
Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή, λόγω των ισχυρών ανέμων σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, είχαν σημειωθεί ακυρώσεις και αλλαγές στα δρομολόγια των πλοίων από τα τρία μεγάλα λιμάνια της Αττικής.
Οι επιβάτες που σκοπεύουν να ταξιδέψουν καλό είναι να επικοινωνούν με τις ναυτιλιακές εταιρείες ή το λιμεναρχείο πριν την αναχώρηση, ώστε να επιβεβαιώνουν την ακριβή ώρα και την κατάσταση του δρομολογίου τους.
Η βελτίωση του καιρού επιτρέπει την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή των ακτοπλοϊκών δρομολογίων, διευκολύνοντας την πρόσβαση σε νησιωτικούς προορισμούς για τους ταξιδιώτες.
- 5 λεπτά πριν Ηλεία: Κανονικά η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Πύργου
- 17 λεπτά πριν Σχολικές καθαρίστριες: 24 νέες θέσεις στον Δήμο Μυλοποτάμου
- 51 λεπτά πριν Εθνική Ασφαλιστική: Άμεσα μέτρα στήριξης για τους πυρόπληκτους ασφαλισμένους









