Καμίνια Πειραιά: Αστυνομικοί έσωσαν 5χρονο από το μπαλκόνι!

Ένα περιστατικό που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο αποτράπηκε χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. το βράδυ της Τρίτης στα Καμίνια Πειραιά.
Κατά τη διάρκεια περιπολίας, οι αστυνομικοί έλαβαν σήμα για ανήλικο που βρισκόταν στο μπαλκόνι οικίας πρώτου ορόφου και πετούσε αντικείμενα στον δρόμο. Στο σημείο εντόπισαν ένα αγόρι περίπου πέντε ετών, χωρίς την παρουσία κάποιου ενήλικα. Η κλειδωμένη πόρτα του σπιτιού αύξησε την ανησυχία τους για την ασφάλειά του.
Μη χάνοντας χρόνο, οι αστυνομικοί σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι, έφτασαν δίπλα στο παιδί και το προστάτευσαν μέχρι να απομακρυνθεί από τον κίνδυνο. Παρέμειναν στο σημείο για περίπου σαράντα λεπτά, μέχρι να φτάσει η 17χρονη αδελφή του, η οποία ανέφερε ότι είχε αφήσει το παιδί με την ενήλικη αδελφή τους, η οποία όμως απουσίαζε. Η μητέρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, εργάζεται στην Καλαμάτα.
Χάρη στην αποφασιστική αντίδραση των αστυνομικών, το παιδί είναι πλέον ασφαλές, με το περιστατικό να αναδεικνύει για ακόμη μια φορά τη σημασία της άμεσης κινητοποίησης.
- 2 λεπτά πριν Παπαθανάσης: 110 εκατ. ευρώ για 18 νέα έργα στη Δυτική Μακεδονία
- 7 λεπτά πριν Ζεφύρι: Σε κρίσιμη κατάσταση η 3χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
- 15 λεπτά πριν Ακαθάριστα οικόπεδα 2026: Λήγει στις 15 Ιουνίου η προθεσμία – Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμα έως 2.000 ευρώ















