Καλλιθέα: Σοβαρά τραυματισμένο το 7χρονο που πέρασε μέσα από τζαμαρία

Καλλιθέα: Σοβαρά τραυματισμένο το 7χρονο που πέρασε μέσα από τζαμαρία

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοκ προκαλεί η είδηση από την Καλλιθέα, όπου ένα αγοράκι μόλις 7 ετών τραυματίστηκε βαριά περνώντας μέσα από τζαμαρία.

Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το σοβαρό περιστατικό κινητοποίησε άμεσα τις Αρχές. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, δύο τηλεφωνικές κλήσεις προς το ΕΚΑΒ –μία από συγγενικό πρόσωπο του παιδιού και μία από γείτονα που άκουσε τις φωνές– ενεργοποίησαν τον μηχανισμό άμεσης επέμβασης.

Ασθενοφόρο έφτασε άμεσα στο σημείο της τραγωδίας και παρέλαβε το παιδί, με τη συνοδεία περιπολικού της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, οι αστυνομικοί που έσπευσαν δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν. Οι εικόνες ήταν τόσο σκληρές που τους προκάλεσαν σοκ.

«Το παιδί είχε τραυματιστεί σοβαρά στην κοιλιακή χώρα. Οι εικόνες ήταν φρικτές», ανέφεραν συγκλονισμένοι. Ενώ φέρεται να δήλωσαν «το παιδί ξεκοιλιάστηκε. Βγήκαν όλα τα όργανα έξω».

Ηλιάνα Καλούπη

Ηλιάνα Καλούπη

Η Ηλιάνα Καλούπη είναι δημοσιογράφος από το 2018. Έχει πτυχίο στη λογοτεχνική μετάφραση, διόρθωση και επιμέλεια κειμένων. Υψηλή εξειδίκευση σε θέματα ΑΣΕΠ. Καλύπτει το ρεπορτάζ του υπουργείου Παιδείας. Δημιουργός σύνθετου περιεχομένου για ευρύ φάσμα θεματολογίας.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version