Καλαμπάκα: Αγρότης δαγκώθηκε από οχιά που κρυβόταν σε εργαλειοθήκη
Μια απρόσμενη και επικίνδυνη εμπειρία έζησε ένας 64χρονος αγρότης στην Καλαμπάκα, όταν δέχθηκε δάγκωμα από οχιά που είχε βρει καταφύγιο μέσα στην εργαλειοθήκη του σπιτιού του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έβαλε το χέρι του στην εργαλειοθήκη χωρίς να αντιληφθεί την παρουσία του φιδιού. Αρχικά θεώρησε ότι ο πόνος που ένιωσε προερχόταν από κάποιο αιχμηρό εργαλείο ή μαχαίρι που βρισκόταν στο εσωτερικό της.
Λίγο αργότερα επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας, χωρίς όμως να υποψιάζεται ότι είχε δεχθεί δάγκωμα φιδιού. Καθώς δεν ανέφερε σχετική πιθανότητα στους γιατρούς, επέστρεψε στο σπίτι του, όπου η κατάσταση της υγείας του άρχισε να επιδεινώνεται, με έντονα συμπτώματα αδιαθεσίας.
Όταν μετέβη ξανά στο Κέντρο Υγείας, οι γιατροί αξιολόγησαν την κλινική του εικόνα και το τραύμα, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για δάγκωμα οχιάς. Αμέσως κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Τρικάλων για περαιτέρω αντιμετώπιση.
Ο 64χρονος νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με την πορεία της υγείας του να εξελίσσεται θετικά, μέχρι να λάβει εξιτήριο.
Η επιβεβαίωση για την αιτία του τραυματισμού ήρθε μετά την επιστροφή του στο σπίτι, όταν έλεγξε ξανά την εργαλειοθήκη και εντόπισε στο εσωτερικό της την οχιά που τον είχε δαγκώσει.
- 43 λεπτά πριν ΗΠΑ – Ισραήλ: Ο Τραμπ ζήτησε από τον Νετανιάχου να αποσύρει τον στρατό από τον Λίβανο και τη Συρία
- 53 λεπτά πριν ΕΚΕΔΑ: 24ωρη απεργία στις 16 Ιουλίου – «Η ασφάλεια, η εργασία και η ζωή μας δεν κοστολογούνται»
- 1 ώρα πριν Δήμος Αμαρουσίου: 83 νέες προσλήψεις για σχολικές καθαρίστριες – Αιτήσεις έως 24 Ιουλίου







