Κακοκαιρία: Συναγερμός στην Ηλεία – Ήχησε το 112
Συναγερμός έχει σημάνει στην Ηλεία καθώς εστάλη μήνυμα του 112 στους κατοίκους λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που επικρατούν στην περιοχή.
«Εάν βρίσκεστε στην τοπική κοινότητα Στρεφίου Ηλείας, περιορίστε τις μετακινήσεις σας λόγω έντονης βροχόπτωσης. Ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα.
Σύμφωνα με το ilialive.gr, τα έντονα καιρικά φαινόμενα απειλούν τα σπίτια στον οικισμό του Κάτω Στρεφίου ενώ ήδη υπάρχουν μεγάλες πλημμυρισμένες εκτάσεις.
Η αστυνομία έχει διακόψει την κυκλοφορία στην Εθνική Οδό με τις δυνάμεις τόσο από την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, όσο και από την Περιφέρεια, να παρεμβαίνουν όπου μπορούν.

- 3 λεπτά πριν Μητσοτάκης για κόκκινα δάνεια: Στήριξη στους συνεπείς δανειολήπτες
- 9 λεπτά πριν Μητρόπουλος: «Στο τραπέζι η μισή 13η σύνταξη»
- 10 λεπτά πριν Κόκκινα δάνεια: Live η παρέμβαση Πιερρακάκη στη Βουλή για τη νέα ρύθμιση του νόμου Κατσέλη















