Κακοκαιρία Byron στη Ρόδο: Πλημμυρικά φαινόμενα στη Λίνδο και δρόμοι-χειμάρροι(VID)

Η κακοκαιρία «Byron» χτυπά έντονα τη Ρόδο τις τελευταίες ώρες, με ισχυρές βροχοπτώσεις και συνεχείς καταιγίδες να δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στο νησί. Οι περιοχές που δοκιμάζονται περισσότερο είναι η Λίνδος και τα γύρω χωριά, όπου οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε χειμάρρους, ενώ τα πλημμυρικά φαινόμενα αυξάνονται ώρα με την ώρα.
Στη Λίνδο, οι καταρρακτώδεις βροχές έχουν προκαλέσει σημαντικές δυσκολίες στις μετακινήσεις, με το νερό να παρασύρει φερτά υλικά και να δυσκολεύει την κυκλοφορία. Κάτοικοι και οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς η κατάσταση παραμένει απαιτητική και ενδέχεται να επιδεινωθεί με νέα κύματα καταιγίδων.
Την ένταση των φαινομένων αποτυπώνει χαρακτηριστικά βίντεο που δημοσιεύει ο «ΚΥΚΛΩΝΑΣ ΡΟΔΟΥ», στο οποίο φαίνεται το μέγεθος της κακοκαιρίας και η ορμή των νερών στους δρόμους της περιοχής.
- 24 λεπτά πριν Ποια ψηφία να αποφεύγεις στη λοταρία – Τι λέει ειδικός στα τυχερά παιχνίδια
- 1 ώρα πριν Δεν σε παίρνει ο ύπνος; 7 πρακτικές που βοηθούν
- 2 ώρες πριν Σήμερα η κηδεία του Νάσου Αθανασίου- Πότε και πού θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία















