Καιρός σήμερα 30/07: Διπλό «χτύπημα» από ζέστη και ανέμους – Πού θα φτάσει τους 37 βαθμούς

Καιρός σήμερα 30/07: Διπλό «χτύπημα» από ζέστη και ανέμους – Πού θα φτάσει τους 37 βαθμούς

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις να αναπτύσσονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις, με ένταση 4 έως 6 μποφόρ στα δυτικά και 5 έως 7 μποφόρ στα ανατολικά. Στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Στα δυτικά ηπειρωτικά θα αγγίξει τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, στο Ιόνιο, στο νοτιοανατολικό Αιγαίο και στη νότια Κρήτη θα φτάσει τους 34 με 35 βαθμούς. Στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα θα κυμανθεί από 29 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία και Θράκη

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά της Μακεδονίας κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί-βορειοανατολικοί με ένταση 3 έως 5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 με 34 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά και Δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με παροδικές νεφώσεις στα βόρεια ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 4 έως 5 μποφόρ, ενώ στα νότια θα φτάνουν πρόσκαιρα τα 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς και στα ηπειρωτικά θα φτάσει τοπικά τους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησος

Ο καιρός θα παραμείνει γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια ορεινά κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί με ένταση 5 έως 7 μποφόρ και στα ανατολικά θα φτάνουν τα 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες και Κρήτη

Αίθριος θα είναι ο καιρός στις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με ένταση 7 έως 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη νότια Κρήτη θα φτάσει τοπικά τους 33 με 34 βαθμούς.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα

Ο καιρός θα είναι αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 5 έως 7 μποφόρ και στα βόρεια θα φτάνουν τα 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς και στα νότια θα φτάσει τους 35, τοπικά ακόμη και τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί με ένταση 5 έως 7 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά θα φτάνουν τα 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα γύρω ορεινά κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί με ένταση 3 έως 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Μαρία Τριγώνη

Μαρία Τριγώνη

Η Μαρία Τριγώνη σπούδασε Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Radar.gr, ενώ έχει αρθρογραφήσει σε πολιτιστικά και ταξιδιωτικά sites ExploringGreece.tv, Artviews.gr. Στο workenter.gr ασχολείται με το ελεύθερο ρεπορτάζ, ενώ καλύπτει και τη θεματολογία της κοινωνικής πολιτικής.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version