Καιρός: Οι 4 περιοχές που θα “χτυπήσουν” 37άρια

Καιρός: Οι 4 περιοχές που θα “χτυπήσουν” 37άρια

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες αναμένονται τις επόμενες ημέρες, με τον υδράργυρο να αγγίζει κατά τόπους ακόμη και τους 37 βαθμούς Κελσίου. Από την Παρασκευή και κυρίως κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η ζέστη θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή σε πολλές περιοχές της χώρας, σηματοδοτώντας το πρώτο ισχυρό κύμα θερμών αέριων μαζών του φετινού καλοκαιριού.

Οι υψηλότερες θερμοκρασίες αναμένεται να καταγραφούν κυρίως σε ηπειρωτικές περιοχές, όπου οι συνθήκες ευνοούν την περαιτέρω άνοδο του υδραργύρου.

Οι περιοχές που αναμένεται να επηρεαστούν περισσότερο

  • Η Θεσσαλία
  • Η ανατολική Στερεά Ελλάδα
  • Η Αργολίδα και γενικότερα η ανατολική Πελοπόννησος
  • Πεδινές περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας

 

Μαρία Τριγώνη

Μαρία Τριγώνη

Η Μαρία Τριγώνη σπούδασε Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Radar.gr, ενώ έχει αρθρογραφήσει σε πολιτιστικά και ταξιδιωτικά sites ExploringGreece.tv, Artviews.gr. Στο workenter.gr ασχολείται με το ελεύθερο ρεπορτάζ, ενώ καλύπτει και τη θεματολογία της κοινωνικής πολιτικής.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version