Καιρός: 30άρια και… παραλίες το τριήμερο της 28ης!
Αλλάζει ξανά το σκηνικό του καιρού, αυτή τη φορά… προς το καλοκαίρι! Μετά τις βροχές και τις καταιγίδες των τελευταίων ημερών, ο υδράργυρος ανεβαίνει θεαματικά, χαρίζοντας καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο σε όσους έχουν τη δυνατότητα να αποδράσουν ενόψει της 28ης Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια, οι βροχές θα επιμείνουν σε δυτικά, νότια και ανατολικά νησιά μέχρι την Παρασκευή, όμως από το Σάββατο ο καιρός γυρίζει σε ήλιο και ζέστη, με τη θερμοκρασία να φτάνει 8 έως 10 βαθμούς πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.
Σε πολλές περιοχές, ο υδράργυρος αναμένεται να αγγίξει τους 30 βαθμούς, δημιουργώντας συνθήκες… μίνι καλοκαιριού στα τέλη Οκτωβρίου.
Ωστόσο, η καλοκαιρινή ανάπαυλα δεν θα κρατήσει πολύ: από την αρχή της επόμενης εβδομάδας ο καιρός επιστρέφει στα γνώριμα φθινοπωρινά μοτίβα, με πτώση θερμοκρασίας και νέες βροχές ανήμερα της εθνικής εορτής.
- 33 λεπτά πριν Κινούμαι Ηλεκτρικά: Από 500 έως 5.500 ευρώ οι επιδοτήσεις – Αναλυτικά τα ποσά
- 56 λεπτά πριν Σύρος: Εισαγγελική εντολή να συλληφθεί και η γυναίκα για συνέργεια στη δολοφονία της 42χρονης
- 58 λεπτά πριν Σύρος: Εντολή σύλληψης για τη σύντροφο του δράστη









