Καυτό διήμερο με 40άρια – Δροσιά και βροχές από το Σαββατοκύριακο
Μετά τις έντονες βροχοπτώσεις και τα χθεσινά μπουρίνια στην Αθήνα, ο καιρός αλλάζει ξανά, καθώς η αστάθεια υποχωρεί και η θερμοκρασία ανεβαίνει σταδιακά.
Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, από σήμερα Τετάρτη η κατάσταση θα βελτιώνεται, ενώ την Παρασκευή αναμένεται να σημειωθεί νέο κύμα ζέστης, με το θερμόμετρο να αγγίζει ακόμη και τους 40°C σε κλειστές πεδινές περιοχές – πιθανότατα το τελευταίο του φετινού καλοκαιριού.
- Πέμπτη (21/8): Αίθριος καιρός, άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία ανεβαίνει, φτάνοντας τους 36-37°C στα ανατολικά ηπειρωτικά.
- Παρασκευή (22/8): Ζέστη σε όλη τη χώρα, με τοπικά 38-40°C σε Στερεά και Πελοπόννησο. Λίγες απογευματινές βροχές σε Ήπειρο και βόρεια.
- Σάββατο (23/8): Γενικά αίθριος καιρός, αλλά με παροδικές νεφώσεις και πιθανότητα τοπικών βροχών στα κεντρικά και βόρεια. Μικρή πτώση θερμοκρασίας.
- Κυριακή (24/8): Τοπικές βροχές στα βόρεια και ορεινά. Βόρειοι άνεμοι έως 6 μποφόρ και περαιτέρω πτώση θερμοκρασίας.
- 16 λεπτά πριν Συντάξεις: Νέα μάχη για την ΕΑΣ – Τι κρίνεται για 440.000 συνταξιούχους και τα αναδρομικά
- 25 λεπτά πριν Καιρός σήμερα (22/8): «Καμίνι» η χώρα με 40άρια
- 33 λεπτά πριν Εορτολόγιο: Δείτε ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Σάββατο 22/8/2026
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!








