Καυτό διήμερο με 40άρια – Δροσιά και βροχές από το Σαββατοκύριακο
Μετά τις έντονες βροχοπτώσεις και τα χθεσινά μπουρίνια στην Αθήνα, ο καιρός αλλάζει ξανά, καθώς η αστάθεια υποχωρεί και η θερμοκρασία ανεβαίνει σταδιακά.
Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, από σήμερα Τετάρτη η κατάσταση θα βελτιώνεται, ενώ την Παρασκευή αναμένεται να σημειωθεί νέο κύμα ζέστης, με το θερμόμετρο να αγγίζει ακόμη και τους 40°C σε κλειστές πεδινές περιοχές – πιθανότατα το τελευταίο του φετινού καλοκαιριού.
- Πέμπτη (21/8): Αίθριος καιρός, άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία ανεβαίνει, φτάνοντας τους 36-37°C στα ανατολικά ηπειρωτικά.
- Παρασκευή (22/8): Ζέστη σε όλη τη χώρα, με τοπικά 38-40°C σε Στερεά και Πελοπόννησο. Λίγες απογευματινές βροχές σε Ήπειρο και βόρεια.
- Σάββατο (23/8): Γενικά αίθριος καιρός, αλλά με παροδικές νεφώσεις και πιθανότητα τοπικών βροχών στα κεντρικά και βόρεια. Μικρή πτώση θερμοκρασίας.
- Κυριακή (24/8): Τοπικές βροχές στα βόρεια και ορεινά. Βόρειοι άνεμοι έως 6 μποφόρ και περαιτέρω πτώση θερμοκρασίας.
Περισσότερα:
- 36 λεπτά πριν Επιστροφή στην Ελλάδα: Ποιοι δικαιούνται απαλλαγή από δασμούς
- 1 ώρα πριν Ιός Δυτικού Νείλου: Ποιες περιοχές θεωρούνται υψηλού κινδύνου
- 2 ώρες πριν Μπαλενοφόρα φάλαινα στον Παγασητικό – Τι πρέπει να κάνουν όσοι τη συναντήσουν
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!








