«Καμπανάκι» ΑΣΕΠ για έγκαιρη υποβολή αιτήσεων

Διαγωνισμός δήμων: Πόσοι ΔΕ δήλωσαν, έως στιγμής, υποψηφιότητα
Η προθεσμία υποβολής (ηλεκτρονικών) αιτήσεων, για τους υποψηφίους ΔΕ, λήγει στις 7/3

«Γραμμές άμυνας» μπροστά στο ενδεχόμενο να κινηθούν οι ενδιαφερόμενοι την «ύστατη ώρα» ορθώνει, ήδη, το ΑΣΕΠ, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος… black out. Σύμφωνα με πληροφορίες, για την κατηγορία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, έως στιγμής, έχουν υποβάλλει αίτηση 4.200 υποψήφιοι.

Με δεδομένο ότι η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων, για τους υποψηφίους της συγκεκριμένης βαθμίδας, ολοκληρώνεται στις 7 Μαρτίου, στελέχη της αρμόδιας Ανεξάρτητης Αρχής εκτιμούσαν στο workenter ότι τις επόμενες ημέρες θα καταγραφεί μαζική είσοδος, στα όρια του... traffic.

Κάτι τέτοιο, όμως, ελλοχεύει τον κίνδυνο υπερφόρτωσης του συστήματος, με συνέπεια να καθίσταται ορατή η πιθανότητα να μην μπορούν οι υποψήφιοι να υποβάλουν αίτηση ή να συνδεθούν με το σύστημα (δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση που είχε εκδώσει το ΑΣΕΠ στις 20 Φεβρουαρίου). Όλα αυτά συνηγορούν στο εξής: Μην αφήσετε την αίτηση για την τελευταία στιγμή.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram