Ισπανία: Ατύχημα σε χιονοδρομικό κέντρο – Τουλάχιστον 17 άτομα σε σοβαρή κατάσταση

Τουλάχιστον 17 άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά μετά το ατύχημα που σημειώθηκε το Σάββατο (18/1) στο χιονοδρομικό κέντρο Αστούν στην Αραγωνία της Ισπανίας, όταν αναβατήρας έπεσε από ύψος 15 μέτρων.
Τα αίτια του ατυχήματος είναι ακόμα άγνωστα, με την κυβέρνηση της αυτόνομης κοινότητας της Αραγωνίας, να επισημαίνει ότι το ατύχημα προκλήθηκε από μία τροχαλία αναβατήρων.
Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, 3 από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι υπόλοιποι 14 φέρουν σοβαρά τραύματα, αλλά η κατάστασή τους είναι σταθερή.
«Είμαι σοκαρισμένος από την είδηση του ατυχήματος στον σταθμό Αστούν. Μίλησα με τον πρόεδρο της Αραγωνίας για να του προσφέρω όλη την υποστήριξη της κυβέρνησης. Θα φροντίσουμε για τους τραυματίες και τις οικογένειές τους», δημοσίευσε ο Ισπανός πρόεδρος, Πέδρο Σάντσεθ.
Από την άλλη πλευρά, ο πρόεδρος της Αραγωνίας Χόρχε Αθκόν δήλωσε χαρακτηριστικά στην πλατφόρμα του Χ πως: «Όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες εργάζονται για τη φροντίδα των πληγέντων και των τραυματιών».
- 58 λεπτά πριν Το σχέδιο των Χιλιανών διαρρηκτών: Πώς «χτυπούν» πολυτελείς κατοικίες στην Ελλάδα
- 1 ώρα πριν Ποια ψηφία να αποφεύγεις στη λοταρία – Τι λέει ειδικός στα τυχερά παιχνίδια
- 2 ώρες πριν Δεν σε παίρνει ο ύπνος; 7 πρακτικές που βοηθούν


















