Ισχυρός σεισμός στην Ταϊβάν
Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5.8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ταρακούνησε λίγο πριν τις 10 το πρωί της Τετάρτης (τοπική ώρα) την επαρχία Yilan της Ταϊβάν.
Όπως ανακοίνωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ταιβάν (CWA), το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στην πόλη Su’ao στην κομητεία Yilan, με εστιακό βάθος 72,4 χιλιόμετρα.

Αν και ο σεισμός ήταν δυνατός και ταρακούνησε κτίρια και στην πρωτεύουσα της χώρας, Ταϊπέι, δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές η θύματα μέχρι στιγμής.
Ωστόσο καθυστερήσεις δημιουργήθηκαν στα σιδηροδρομικά δρομολόγια καθώς η υπηρεσία των μέσων μαζικής μεταφοράς της χώρας διέκοψε προσωρινά τη λειτουργία των τρένων μετά τον σεισμό.
- 3 ώρες πριν Διπλές συντάξεις χηρείας για 8.500 δικαιούχους – Ποιοι θα δουν έως και 470 ευρώ παραπάνω τον μήνα
- 3 ώρες πριν Ανεπιθύμητες κλήσεις: Πότε δικαιούστε αποζημίωση 10.000 ευρώ – Όλα τα βήματα
- 23/08/2026 19:00 300 ευρώ σε περισσότερους δικαιούχους: Ποιοι μπαίνουν στο ετήσιο επίδομα από το 2026





