Ισχυρές εκρήξεις κοντά στην κατοικία του Γάλλου πρωθυπουργού στο Παρίσι (βίντεο)
Ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν το πρωί της Τρίτης (07/10) κοντά στην επίσημη κατοικία του Γάλλου πρωθυπουργού στο Παρίσι.
Καθώς η πολιτική σκηνή «βράζει», ο απερχόμενος πρωθυπουργός Σεμπαστιάν Λεκορνί κλήθηκε να αντιμετωπίσει και πραγματικά περιστατικά έκρηξης, σύμφωνα με το γαλλικό RTL, ενώ συμμετείχε σε συνάντηση με κεντρώους πολιτικούς.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien, ένα φορτηγό που ανήκει στην εταιρεία διαχείρισης του δημόσιου φωτισμού του Παρισιού «τυλίχθηκε» στις φλόγες λίγα δεκάδες μέτρα από την πρωθυπουργική κατοικία στη Ματινιόν γύρω στις 9:30 π.μ.
Μέσα στο όχημα υπήρχαν δοχεία αεροζόλ, τα οποία πιθανόν ενίσχυσαν τις εκρήξεις.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της γαλλικής εφημερίδας, δεν σημειώθηκε κάποια σημαντική έκρηξη, ωστόσο περαστικοί και περιοίκοι ανησύχησαν ακούγονταν τον ήχο των δοχείων που έσκαγαν, ενώ ένα μαύρο πέπλο καπνού κάλυψε τον ουρανό του Παρισιού.
- 7 λεπτά πριν ΑΣΕΠ: Μόνιμοι διορισμοί για πτυχιούχους ΑΕΙ στο Πανεπιστήμιο Κρήτης
- 8 λεπτά πριν Ποινική δίωξη στη 29χρονη που φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι στον σύντροφό της
- 11 λεπτά πριν Υπουργείο Παιδείας: Συνεντεύξεις για 61 εκπαιδευτικούς στα Ευρωπαϊκά Σχολεία – Οι ημερομηνίες




















