Ηράκλειο Κρήτης: 32χρονος τουρίστας βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο
Σοκ και θλίψη προκάλεσε στο Ηράκλειο Κρήτης ο εντοπισμός νεκρού 32χρονου Ιρλανδού τουρίστα, μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στις Κάτω Γούβες, τα ξημερώματα του Σαββάτου 3 Αυγούστου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας φέρεται να αυτοκτόνησε, χρησιμοποιώντας μια πετσέτα για να δημιουργήσει αυτοσχέδια θηλιά.
Τη σοκαριστική εικόνα αντίκρισε πρώτη η σύντροφός του, η οποία ειδοποίησε άμεσα το προσωπικό του ξενοδοχείου και τις Αρχές.
Στο σημείο έφτασε γρήγορα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να προσπαθούν να τον επαναφέρουν, χωρίς όμως επιτυχία.
Ο 32χρονος μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε επίσημα ο θάνατός του.
Η Αστυνομία Ηρακλείου έχει ήδη ξεκινήσει προανάκριση, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.
Παράλληλα, διερευνώνται τυχόν προσωπικά ή ψυχολογικά ζητήματα που ίσως να οδήγησαν τον νεαρό Ιρλανδό στην τραγική αυτή απόφαση.
Τι πρέπει να γνωρίζουμε:
Η αυτοκτονία είναι μια πολύπλοκη και πολυπαραγοντική κατάσταση. Αν εσείς ή κάποιος δικός σας αντιμετωπίζει συναισθηματική κρίση ή σκέψεις αυτοκτονίας, επικοινωνήστε άμεσα με τις γραμμές ψυχολογικής υποστήριξης.
- 20 λεπτά πριν Διπλές συντάξεις χηρείας για 8.500 δικαιούχους – Ποιοι θα δουν έως και 470 ευρώ παραπάνω τον μήνα
- 51 λεπτά πριν Ανεπιθύμητες κλήσεις: Πότε δικαιούστε αποζημίωση 10.000 ευρώ – Όλα τα βήματα
- 1 ώρα πριν 300 ευρώ σε περισσότερους δικαιούχους: Ποιοι μπαίνουν στο ετήσιο επίδομα από το 2026









