Ηράκλειο: Κατέρρευσε τμήμα ταράτσας σε κτίριο στη Νέα Αλικαρνασσό
Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης (27/5) στη Νέα Αλικαρνασσό του Ηρακλείου Κρήτης, όταν κατέρρευσε τμήμα από το γείσο ταράτσας πολυκατοικίας, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.
Δείτε επίσης: Μόνιμες θέσεις στα νοσοκομεία: Παράταση στις αιτήσεις
Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Καρίας και Ζεφυρίας, σε σημείο που καθημερινά διέρχονται κάτοικοι και οχήματα. Από την πτώση προκλήθηκαν ζημιές σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν ακριβώς κάτω από το σημείο της κατάρρευσης.
Άμεση επέμβαση από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου
Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ηρακλείου, προκειμένου να ελέγξει την κατάσταση και να εκτιμήσει την επικινδυνότητα της υπόλοιπης κατασκευής.
Οι αρχές καλούν τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αντίστοιχες περιπτώσεις φθοράς κτιρίων, ειδικά σε παλαιές πολυκατοικίες ή εγκαταλελειμμένα κτίρια.
- Μόλις τώρα Παναθηναϊκός: Με λοιμώδη μονοπυρήνωση (ήπιας μορφής) ο Ανδρέας Τεττέη
- 2 ώρες πριν Έως 220 ευρώ τον μήνα για σίτιση: Το αίτημα που αφορά χιλιάδες εργαζομένους
- 2 ώρες πριν WWF: Περισσότερα από 180.000 στρέμματα καμένων δασικών εκτάσεων σε λίγες μόλις μέρες









