Ηράκλειο- κακοποίηση: “Έκανα τα πάντα για τον Άγγελο – Δεν ήξερα τι γινόταν”
Στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο βιολογικός πατέρας του 3χρονου Άγγελου από το Ηράκλειο, για να μιλήσει σχετικά με τη σχέση του με τη μητέρα του παιδιού.
Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του 3χρονου έχει προφυλακιστεί μαζί με τον σύντροφό της για την κακοποίηση και τον θάνατο του παιδιού.
Ο βιολογικός πατέρας αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι συμμετείχε στην κακοποίηση τόσο του Άγγελου όσο και της μητέρας του. Όπως ανέφερε, στις βιντεοκλήσεις που είχε με το παιδί δεν διέκρινε σημάδια κακοποίησης, ενώ το παιδί φαινόταν χαρούμενο με τη ζωή του στην Κρήτη.
Αναλυτικά στην εκπομπή δήλωσε:
«Μετανιώνω και θα ήθελα να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Μακάρι να είχα κάνει σωστές κινήσεις νωρίτερα για να αναγνωρίσω τον Άγγελο. Ποτέ δεν τον κακοποίησα ούτε τον χτύπησα. Όταν πήγα στον Ωρωπό για να τον αναγνωρίσω, δεν υπήρξε καμία ένταση από μένα.
Ζητούσα να δω το παιδί, αλλά δεν μου το επέτρεπαν. Είχα επικοινωνήσει και με τη μητέρα του και τον σύντροφό της και το παιδί φαινόταν χαρούμενο.
Ήξερα ότι ζούσαν στην Κρήτη. Όταν τελικά συμφώνησε να αναγνωρίσω το παιδί, με μπλόκαρε από παντού και αργότερα έμαθα για τον θάνατο του Άγγελου.»
- Μόλις τώρα Ξεκίνησε η δίκη για την τραγωδία στη Χαλκιδική με νεκρό 33χρονο και 46χρονη αστυνομικό
- 3 λεπτά πριν Εφετείο Αθηνών: Νέα αίθουσα για μεγάλες δίκες – Τα έργα που αλλάζουν το δικαστήριο
- 7 λεπτά πριν Μητσοτάκης για κόκκινα δάνεια: Στήριξη στους συνεπείς δανειολήπτες
















