Ηράκλειο: 39χρονος έπεσε από μπαλκόνι και δίνει μάχη για τη ζωή του
Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Ηράκλειο, όπου ένας 39χρονος άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι δευτέρου ορόφου κτηρίου, από ύψος περίπου 9 μέτρων.
Δείτε επίσης:«Φωτιά» στο καλάθι της νοικοκυράς – Έφτασε τα 95,72€ και… ανεβαίνει!
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost, το συμβάν έγινε γύρω στις 6:30 π.μ., ενώ άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε στο σημείο και παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα και θεωρείται πολυτραυματίας, με αποτέλεσμα να εισαχθεί άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη, ενώ για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η αστυνομία, η οποία διενεργεί έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της πτώσης, χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί μέχρι στιγμής αν πρόκειται για ατύχημα ή απόπειρα αυτοκτονίας.
- 1 λεπτό πριν ΑΣΕΠ 7Κ/2026: Αυτοί είναι οι 387 φορείς που θα προσλάβουν 3.262 μονίμους υπαλλήλους
- 15 λεπτά πριν Προσοχη! Πλαστή σελίδα ΕΦΚΑ αδειάζει κάρτες και τραπεζικούς λογαριασμούς
- 44 λεπτά πριν myAADE: Ψηφιακά οι αιτήσεις για την καταγωγή εμπορευμάτων – Τι αλλάζει









