Ίος: 28χρονος δάγκωσε αστυνομικό διοικητή στην προσπάθειά του να διαφύγει
Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε στην Ίο, όπου ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας συνελήφθη, καθώς φέρεται να δάγκωσε στο πόδι τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος του νησιού, στην προσπάθειά του να διαφύγει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό ξεκίνησε όταν δύο Αλβανοί, ηλικίας 17 και 28 ετών, προκάλεσαν αναστάτωση στο Κέντρο Υγείας της Ίου. Μετά από καταγγελία για διατάραξη υπηρεσίας, οι δύο άνδρες προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα.
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ο 28χρονος φέρεται να αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των αστυνομικών και επιχείρησε να τραπεί σε φυγή. Τότε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δάγκωσε τον διοικητή του Τμήματος στο πόδι.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.
- 15 λεπτά πριν Ξεχασμένοι τραπεζικοί λογαριασμοί: Τι συμβαίνει με τα χρήματα όταν δεν υπάρχει καμία κίνηση για χρόνια
- 1 ώρα πριν Πώς να χρησιμοποιήσετε το ρυζόνερο για πιο υγιή και δυνατά μαλλιά
- 2 ώρες πριν Το επικίνδυνο «κόλπο με τον καθρέφτη»: Πώς οι επιτήδειοι εξαπατούν οδηγούς και τους αποσπούν χρήματα








