Ιωάννα Τούνη: Στις 20 Φεβρουαρίου η συνέχεια της δίκης για revenge porn
Στις 20 Φεβρουαρίου θα συνεχιστεί η δίκη για την υπόθεση revenge porn με θύμα την Ιωάννα Τούνη.
Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δικαστηρίου εξετάστηκαν μάρτυρες, ενώ στην επόμενη δικάσιμο αναμένεται να αναγνωστούν έγγραφα της δικογραφίας και να προβληθεί το επίμαχο βίντεο, σύμφωνα με το voria.gr.
Πριν την είσοδό της στη δικαστική αίθουσα, η influencer και επιχειρηματίας δήλωσε πως, εφόσον το βίντεο αποτελεί το «κλειδί» για την αποκάλυψη της αλήθειας, είναι έτοιμη να το αντιμετωπίσει. Όπως τόνισε, η παρουσία της στο δικαστήριο δεν αφορά μόνο την ίδια, αλλά «κάθε γυναίκα που μπορεί να έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο», προσθέτοντας ότι «κάθε φορά σφίγγεται η καρδιά μου, θέλω απλώς να λάμψει η αλήθεια».
Η δίκη διεξάγεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, κεκλεισμένων των θυρών, λόγω του ιδιαίτερα ευαίσθητου χαρακτήρα της υπόθεσης.
- 1 λεπτό πριν Πυροσβεστική 2026: Βγήκαν οι πίνακες για 15 θέσεις Νομικών – Οι κρίσιμες ημερομηνίες
- 2 λεπτά πριν Ξεκίνησε η δίκη για την τραγωδία στη Χαλκιδική με νεκρό 33χρονο και 46χρονη αστυνομικό
- 5 λεπτά πριν Εφετείο Αθηνών: Νέα αίθουσα για μεγάλες δίκες – Τα έργα που αλλάζουν το δικαστήριο
















