Ηλιούπολη: Νέα προθεσμία έλαβε ο προπονητής Τάε Κβον Ντο

«Ανοίγουν τα στόματα» για τη δράση του

Νέα προθεσμία έλαβε ο προπονητής Τάε Κβον Ντο από την Ηλιούπολη για το πρωί της Δευτέρας προκειμένου να απολογηθεί. Νωρίτερα ο 44χρονος βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή, καθώς κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικες αθλήτριες στο γυμναστήριό του.

Σε βάρος του προπονητή ασκήθηκε ποινική δίωξη και κατηγορείται για βιασμό 5 κοριτσιών κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Στο μεταξύ έχουν ανοίξει τα στόματα, όσων ήξεραν ή είχαν υποψίες για τον 44χρονο. Tο κουβάρι την υπόθεσης ξετυλίχθηκε όταν 3 από τα θύματά του συνειδητοποίησαν όταν δεν είχε συμβεί στην κάθε μία μεμονωμένα, αλλά αυτή η δράση ήταν συνεχόμενη.

Έτσι προχώρησαν στη μήνυση και μέσα από την προκαταρκτική εξέταση που ξεκίνησε και τους μάρτυρες που κατέθεσαν προέκυψαν και άλλες δύο καταγγέλλουσες. Αυτό που χτύπησε «καμπανάκι» στις Αρχές ήταν το γεγονός ότι οι καταγγέλλουσες μίλησαν για μία δράση που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Κυκλοφορούσε με τις ανήλικες και κανείς δεν είχε υποψιαστεί τίποτα

Ο προπονητής Ταε Κβον Ντο, Γιάννης Χιωτάκης, μιλώντας για τα όσα είχε δει και είχε θορυβηθεί σχετικά με τον 44χρονο, είπε ότι «είχε ένα χάρισμα να κρύβεται φανερά».

«Δεν κυκλοφορούσε τις αθλήτριες και τις μαθήτριες κρυφά σε κάποιους απομονωμένους χώρους, κυκλοφορούσε φανερά στους δρόμους της Ηλιούπολης, στην κεντρική πλατεία. Δεν γνωρίζω εάν κυκλοφορούσαν ως "ζευγάρι". Είχα παρευρεθεί και στον χώρο του για προαγωγικές εξετάσεις ζωνών και μπαινοέβγαινα και φεύγοντας από το μαγαζί σταματούσα στη σχολή και μιλούσα και με τους αθλητές και με τους γονείς, που τους γνωρίζω και προσωπικά», ανέφερε αρχικά.

Διευκρίνισε, δε, ότι «απαγορεύεται να αγγίξεις τον αθλητή, και το χτύπημα στην πλάτη απαγορεύεται. Είναι ανεπίτρεπτο, δεν έχουμε δικαίωμα να πλησιάσουμε ούτε στα αποδυτήρια των αθλητριών, όχι να έχουμε σχέσεις μαζί τους».

Όσο για αυτά που είχε δει και είπε σε γονείς αθλητριών, ανέφερε πως «μου είχε κάνει εντύπωση και είχα πιάσει και μια μητέρα των αθλητριών και από τις καταγγέλλουσες και την ρώτησα τι γίνεται και δέχθηκα και επίθεση».

«Μου απαντούσαν, "Χιωτάκη είσαι περίεργος, τι μας λες, το έχουμε μεγαλώσει είναι δικό μας παιδί, τι λες τώρα; Μπαίνει μέσα στο σπίτι μας, βγαίνει, τα παιδιά μας, παρέα μας" και έλεγα "εντάξει ό,τι πείτε εσείς". Εμένα είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη και την φιλία μου, ήταν επικοινωνιακός. Μάλιστα ήταν θύμα του η μία κοπέλα για την οποία είχα προειδοποιήσει τη μητέρα. Με πήρε χθες τηλέφωνο η μητέρα και μου είπε ότι έχω δίκιο και μου ζήτησε συγγνώμη, και ότι νόμιζε ότι είχα κάτι προσωπικό μαζί του. Το έχω πει πάνω από 7 χρόνια στην μητέρα αυτό. Έβλεπα οτι συνεχιζόταν το φαινόμενο όχι όμως με τις ίδιες κοπέλες», συμπλήρωσε.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram