Ίλιον: Συνελήφθη 89χρονος που θώπευσε ανήλικη σε παιδική χαρά
Την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στη δημοφιλή παιδική χαρά του Ιλίου, ένας 89χρονος άνδρας προκάλεσε έντονη ανησυχία σε γονείς και κατοίκους της περιοχής.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο υπερήλικας πλησίασε μια 17χρονη κοπέλα που καθόταν μόνη της σε παγκάκι, θώπευσε τον μηρό της και της έκανε ακατάλληλη πρόταση να συναντηθούν ερωτικά έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.
Άμεσα, η ανήλικη αντέδρασε ψύχραιμα καλώντας έναν φίλο της, ο οποίος ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι συνέλαβαν τον άνδρα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Αυτή η σοβαρή υπόθεση εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ασφάλεια των παιδιών σε δημόσιους χώρους και τον ρόλο των Αρχών στην πρόληψη τέτοιων περιστατικών.
Η γρήγορη κινητοποίηση της νεαρής κοπέλας και η άμεση παρέμβαση της αστυνομίας αποδεικνύουν τη σημασία της ενημέρωσης και της επαγρύπνησης στην προστασία των ανηλίκων.
- 3 λεπτά πριν Δυτική Αττική: Νέα μηνύματα 112 για απομάκρυνση σε Μέγαρα και Νέα Πέραμο
- 27 λεπτά πριν Προσωπικός Βοηθός: Οι δύο περιπτώσεις που οδηγούν σε απόρριψη της αίτησης
- 31 λεπτά πριν Ψηφιακές διασταυρώσεις ΑΑΔΕ: Τι πρέπει να γνωρίζετε για ανασφάλιστα οχήματα, απλήρωτα τέλη, εκπρόθεσμο ΚΤΕΟ









