Ίλιον: 20χρονος έβαλε φωτιά σε 16χρονο με αντισηπτικό
Ένα σοκαριστικό περιστατικό βίας σημειώθηκε στο Ίλιον, όταν ένας 20χρονος επιτέθηκε σε 16χρονο βάζοντάς του φωτιά στο κεφάλι, ενώ εκείνος βρισκόταν στο σπίτι φίλου του.
Δείτε επίσης:Δίκη Γρίβα: Ξέσπασε η μάνα του δράστη- «Δεν είναι γυναικοκτόνος!»
Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο 5 Ιουλίου, όταν ο 16χρονος βρισκόταν με φίλους του στο σπίτι τους, χωρίς να φαντάζεται τι θα ακολουθούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον χώρο εισήλθε ένας 20χρονος, τον οποίο το θύμα δεν γνώριζε καλά.
Χωρίς καμία προειδοποίηση, ο 20χρονος φέρεται να έριξε αντισηπτικό στο κεφάλι του ανήλικου και να άναψε φωτιά, προκαλώντας του εγκαύματα και σοκ.
Το 16χρονο παιδί διακομίστηκε άμεσα σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών και νοσηλεία, ενώ οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον φερόμενο ως δράστη την επόμενη ημέρα.
- 5 λεπτά πριν ΣΤΑΣΥ: Νέα προκήρυξη για 59 μόνιμες προσλήψεις με απολυτήριο Λυκείου – Δείτε ειδικότητες και προθεσμίες
- 10 λεπτά πριν Καλλιθέα: Ίδια ομάδα δράστης και θύμα – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για το κίνητρο
- 18 λεπτά πριν Ανακαίνιση Κατοικίας: Άνοιξε η βεβαίωση επιλεξιμότητας για επιδότηση έως 36.000 ευρώ

















