Ηλίας Κασιδιάρης: Ανακοίνωσε την ίδρυση κόμματος

Ηλίας Κασιδιάρης: Ανακοίνωσε την ίδρυση κόμματος

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εκτός φυλακής βρίσκεται από σήμερα ο Ηλίας Κασιδιάρης, μετά την ολοκλήρωση της ποινής του για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Κατά την έξοδό του από τις φυλακές Δομοκού δήλωσε ότι επιστρέφει «στην πρώτη γραμμή των εθνικών αγώνων», προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την πολιτική του επανεμφάνιση.

Η συνήγορός του, Βάσω Πανταζή, ανέφερε ότι η κάθοδός του στις εκλογές θεωρείται δεδομένη, με την πλευρά του να αναζητεί την κατάλληλη νομική φόρμουλα.

Από την πλευρά του, ο συνταγματολόγος Σπύρος Βλαχόπουλος σημείωσε ότι ο Κασιδιάρης μπορεί, βάσει του ισχύοντος πλαισίου, να είναι υποψήφιος ως ανεξάρτητος. Ωστόσο, η συμμετοχή κομματικού σχηματισμού μπορεί να τεθεί υπό τον έλεγχο του Αρείου Πάγου, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να απαγορεύσει την κάθοδό του εφόσον κρίνει ότι δεν υπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version