Ηλεία: Καγκελόπορτα καταπλάκωσε 4χρονο

Ηλεία: Καγκελόπορτα καταπλάκωσε 4χρονο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα τετράχρονο παιδί διακομίσθηκε νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί φέρεται να καταπλακώθηκε από μεταλλική καγκελόπορτα, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Αυτή την ώρα, το παιδί εξετάζεται από την ιατρική ομάδα του νοσοκομείου, η οποία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση του τραύματός του.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα διερευνώνται, ενώ η είδηση έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στην τοπική κοινωνία.

Πηγή: patrisnews.com

Διαβάστε επίσης: «Κύριε, κάνε τους να πεθάνουν με απαίσιο τρόπο» – Τα αρχαία «γκράφιτι» σε φυλακή στην Κόρινθο

Kωνσταντίνα Καρκαλή

Kωνσταντίνα Καρκαλή

Η Κωνσταντίνα Καρκαλή είναι τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και δραστηριοποιείται ενεργά στη δημοσιογραφία από το 2010. Έχει διατελέσει επικεφαλής δημοσιογραφικών τμημάτων σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και εφημερίδες. Στο workenter συμμετέχει στην κάλυψη του οικονομικού/ασφαλιστικού ρεπορτάζ.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version