Ηλεία: 61χρονος εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε μπαλκόνι

Ηλεία: 61χρονος εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε μπαλκόνι

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία των Δουνέικων, στον δήμο Ήλιδας, η είδηση του θανάτου ενός 61χρονου άνδρα, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας, που είχε καταγωγή από την περιοχή αλλά κατοικούσε μόνιμα στην Αθήνα, φιλοξενούνταν από συγγενικά του πρόσωπα τις τελευταίες ημέρες. Το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε στο μπαλκόνι της κατοικίας, προκαλώντας σοκ στους οικείους του.

Αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν άμεσα στο σημείο και διεξάγουν έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες που οδήγησαν στην τραγική αυτή κατάληξη. Μέχρι στιγμής, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr