Ηγουμενίτσα: Ακόμη μια πτώση σοβάδων σε δημοτικό σχολείο μέσα σε λίγες ημέρες(vid)
Ακόμη ένα περιστατικό πτώσης σοβάδων σε σχολικό κτίριο καταγράφηκε στην Ηγουμενίτσα, προκαλώντας ανησυχία σε γονείς και εκπαιδευτικούς.
Το συμβάν σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας, όταν κομμάτια σοβά αποκολλήθηκαν από την οροφή των αιθουσών.
Ευτυχώς, τη στιγμή της πτώσης οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί δεν είχαν ακόμα εισέλθει στις αίθουσες, αποφεύγοντας έτσι τα χειρότερα.
Πρόκειται για το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς την περασμένη Τρίτη είχαν σημειωθεί ξανά πτώσεις σοβάδων στο ίδιο σχολείο.
Οι εκπαιδευτικοί εξέφρασαν έντονη δυσαρέσκεια για την κατάσταση των σχολικών εγκαταστάσεων, υπογραμμίζοντας ότι «οι συνθήκες υπό τις οποίες καλούνται να διδάξουν είναι επικίνδυνες και απαράδεκτες».
- 7 λεπτά πριν Προσλήψεις σε Δήμους: Θέσεις εργασίας για 22 ειδικότητες με 12 προκηρύξεις – Δείτε όλες τις προθεσμίες
- 1 ώρα πριν ΟΠΕΚΑ 2026: Ποιοι δικαιούνται 700 και 1.000 ευρώ – Οι προϋποθέσεις
- 1 ώρα πριν Οι ενδείξεις ότι το κλιματιστικό χρειάζεται άμεσο έλεγχο από τεχνικό

















