Έρχεται άμεσα η εφαρμογή του workenter που κάνει τη διαφορά

Ειδήσεις
Έρχεται άμεσα η εφαρμογή του workenter που κάνει τη διαφορά
"Online Προσλήψεις": Σε "ανοιχτή γραμμή" εργοδότες και υποψήφιοι
Γνωστοποιείστε στις εταιρείες το προφίλ σας, σε πραγματικό χρόνο, εύκολα, γρήγορα και απλά
10/12/2017 | 18:45

Νέα δεδομένα για επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό και υποψηφίους που επιθυμούν να εργαστούν στον ιδιωτικό τομέα εισάγει, από το αμέσως προσεχές διάστημα, ειδική εφαρμογή που ετοιμάζουν οι δημοσιογράφοι και το τεχνικό team του workenter.

Μέσω της νέας εφαρμογής παρέχεται η δυνατότητα στους εργοδότες να επιλέξουν προσωπικό, σε άμεσο και πραγματικό χρόνο, με «φρέσκα» και εν ισχύ βιογραφικά, μακριά από το αναποτελεσματικό focus που διακρίνει τις «μικρές αγγελίες».

Οι υποψήφιοι δεν υποβάλουν τυχαία, «copy paste», το βιογραφικό τους σε έναν τυχαίο, οποιονδήποτε, εργοδότη. Γνωρίζουν από πριν την «ταυτότητα» της εταιρείας (διακρίσεις, βραβεία, εταιρική κοινωνική ευθύνη), τη δυναμική της και τις προοπτικές της.

Η υποβολή βιογραφικού γίνεται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, μόνο για την συγκεκριμένη εταιρεία. Το workenter μπορεί να παράσχει στις εταιρείες τον αριθμό και την ποιότητα των βιογραφικών που επιθυμούν, έστω κι αν ακόμη ζητούν υπαλλήλους με τα πλέον δυσεύρετα ή εξειδικευμένα τυπικά προσόντα.

Με τρόπο εύκολο, γρήγορο και απλό, οι ενδιαφερόμενοι γνωστοποιούν στους εργοδότες το προφίλ τους και μαθαίνουν, σε συνθήκες real time, από τους ίδιους τους διευθυντές προσωπικού ή άλλα στελέχη της εταιρείας, τα προσόντα που κάνουν τη διαφορά.

Οι υποψήφιοι αυξάνουν αποτελεσματικά τις πιθανότητές τους για τη διεκδίκηση των θέσεων με τα «εργαλεία» που τους παρέχει το workenter.

Η καινοτόμα εφαρμογή, που επιτρέπει την διασύνδεση εργοδοτών και υποψηφίων, διασφαλίζει το απόρρητο των προσωπικών στοιχείων, στο οποίο άλλωστε το workenter αποδίδει ιδιαίτερη σημασία.

workenter

2 Σχόλια
dimpsa's picture
dimpsa
Καλησπέρα σας, σας παρακαλώ να μου πείτε πότε υπολογίζετε να κάνετε έναρξη της συγκεκριμένης εφαρμογής.Ευχαριστώ.
23/02/2019 | 14:32
Workenter's picture
Workenter
Σύντομα.
25/02/2019 | 17:06
Σχετικά Άρθρα