Βασιλόπουλος: 40 νέα καταστήματα, 800 νέες θέσεις

Ειδήσεις
Βασιλόπουλος: 40 νέα καταστήματα, 800 νέες θέσεις
Στην Αττική 15 σούπερ - μάρκετ, 25 στην περιφέρεια - Δείτε τις βασικές ειδικότητες που θα ζητηθούν
Εξωτερικό όψη και λογότυπο σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος
Επενδύσεις, ύψους 90 εκατ. ευρώ, από την ΑΒ Βασιλόπουλος για την περαιτέρω ενίσχυση της αλυσίδας σε όλη την Ελλάδα
06/02/2018 | 12:30

Την δημιουργία 40 νέων καταστημάτων σε όλη τη χώρα, στα οποία θα απασχοληθούν περισσότεροι από 800 νέοι εργαζόμενοι, δρομολογεί η «ΑΒ Βασιλόπουλος».

Η εταιρεία με επενδύσεις ύψους 90 εκατ. ευρώ, ενισχύει την παρουσία της στην αγορά, συμμετέχοντας ενεργά στον έντονο ανταγωνισμό που επικρατεί στον κλάδο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της «ΑΒ Βασιλόπουλος» υπήρξε σαφής σε πρόσφατες ανακοινώσεις του.Υπογράμμισε:

« Η ΑΒ θα συνεχίσει στην ίδια τροχιά, (σ.σ: εννοεί σε σχέση με το 2017), σχεδιάζοντας τόσο άμεσο όσο και το μακροπρόθεσμο μέλλον, επενδύοντας περισσότερο από 90 εκατ. ευρώ στη διεύρυνση των υπηρεσιών και του δικτύου της. Με νέα σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα που το 2018 θα ξεπεράσουν τα 40, η εταιρεία επιδιώκει να συμβάλει έμπρακτα στην ενίσχυση της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας αλλά και στην στήριξη του πρωτογενούς τομέα».

Έγκυρες πληροφορίες του workenter αναφέρουν ότι στα νέα καταστήματα θα εργασθούν πάνω από 800 υπάλληλοι διαφόρων ειδικοτήτων: στελέχη, ταμίες, πωλητές, αποθηκάριοι.

Από το συνολικό αριθμό των 40 καταστημάτων, που θα ανοίξουν έως το τέλος της χρονιάς, τα 15 θα είναι στην Αττική και τα υπόλοιπα 25 στην περιφέρεια.

Δείτε τις ανοικτές θέσεις στην «ΑΒ Βασιλόπουλος»:

Βασιλόπουλος: Νέες θέσεις για στελέχη και κρεοπώλες

URL
Σχετικά Άρθρα