Η θάλασσα «κατάπιε» τους δρόμους στη Λήμνο
Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στη Λήμνος, καθώς οι ισχυροί νότιοι άνεμοι έχουν σηκώσει τη θάλασσα και έχουν μετατρέψει κεντρικούς δρόμους σε προέκταση του υγρού στοιχείου.
Το θαλασσινό νερό κάλυψε μεγάλο τμήμα του οδοστρώματος μπροστά από το Λιμεναρχείο, ενώ οι θυελλώδεις άνεμοι παρέσυραν ακόμη και κάδους απορριμμάτων. Σε σχετικό βίντεο που δημοσίευσε ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός LimnosFM 100, ακούγεται χαρακτηριστικά πολίτης να σχολιάζει: «Αν ήταν αυτοκίνητο, θα το είχε φέρει εδώ».
Λόγω της επικίνδυνης κατάστασης, το Λιμεναρχείο είχε εκδώσει ήδη από την Τετάρτη έκτακτη σύσταση προς τους οδηγούς για την απομάκρυνση των οχημάτων από τον χώρο στάθμευσης του λιμανιού στη Μύρινα, προκειμένου να αποφευχθούν ζημιές από τη θαλασσοταραχή και τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
- 1 λεπτό πριν ΑΣΕΠ: Μόνιμοι διορισμοί για πτυχιούχους ΑΕΙ στο Πανεπιστήμιο Κρήτης
- 2 λεπτά πριν Ποινική δίωξη στη 29χρονη που φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι στον σύντροφό της
- 5 λεπτά πριν Υπουργείο Παιδείας: Συνεντεύξεις για 61 εκπαιδευτικούς στα Ευρωπαϊκά Σχολεία – Οι ημερομηνίες
















