Η στιγμή που 12χρονος πυροβολεί εν ψυχρώ τον διευθυντή τού σχολείου του
Σκηνές ακραίας βίας εκτυλίχθηκαν σε σχολείο της περιοχής Αναμούρ, στη Μερσίνη της νότιας Τουρκίας, όταν ένας 12χρονος μαθητής γυμνασίου πυροβόλησε τον διευθυντή του σχολείου του, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα.
Το περιστατικό σημειώθηκε μέσα στην αυλή του σχολείου και καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας, οι οποίες αποτύπωσαν καρέ-καρέ την επίθεση.
Στο οπτικό υλικό που δημοσιοποιήθηκε, ο ανήλικος εμφανίζεται αιφνιδιαστικά στο πλάνο και πυροβολεί εν ψυχρώ τον 39χρονο διευθυντή, Ender Kara, χρησιμοποιώντας τουφέκι. Ο διευθυντής καταρρέει αιμόφυρτος, ενώ ο μαθητής απομακρύνεται από το σημείο.
Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα, με τις Αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.
Ο Ender Kara μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, έχοντας υποστεί σοβαρά τραύματα από τους πυροβολισμούς.
Η κατάσταση της υγείας του παρακολουθείται στενά, ενώ η σχολική μονάδα παραμένει κλειστή.
- 8 λεπτά πριν ΓΟΕΒ Πεδιάδων Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά: Προσλήψεις για διοικητικούς, ηλεκτροτεχνίτες, υδρονομείς, εργατοτεχνίτες
- 8 λεπτά πριν Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Οι νέοι δικαιούχοι και τα αυξημένα ποσά
- 9 λεπτά πριν Στον «αέρα» οι άδειες υγειονομικών: Η ΠΟΕΔΗΝ ζητά να μη χαθούν οι μέρες του 2024 και του 2025!








