Η Ελλάδα έτοιμη να υποδεχτεί εγκαυματίες από το Κραν Μοντανά

Η Ελλάδα έτοιμη να υποδεχτεί εγκαυματίες από το Κραν Μοντανά

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ελλάδα δήλωσε επισήμως τη διαθεσιμότητά της να υποδεχθεί και να νοσηλεύσει εγκαυματίες από την τραγωδία στο Κραν Μοντανά, έπειτα από αίτημα που υπέβαλε η Ελβετία στον ευρωπαϊκό μηχανισμό πολιτικής προστασίας, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.

Όπως επισημαίνεται, η ελβετική πλευρά επέλεξε σε πρώτη φάση τη μεταφορά τραυματιών σε γειτονικές χώρες, λόγω της γεωγραφικής εγγύτητας και της κοινής γλώσσας.

Παρ’ όλα αυτά, το Υπουργείο Εξωτερικών, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τους αρμόδιους φορείς πολιτικής προστασίας, βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα ώστε να ανταποκριθεί άμεσα σε ενδεχόμενο νέο αίτημα της Ελβετίας για τη νοσηλεία εγκαυματιών.

Μαρία Τριγώνη

Μαρία Τριγώνη

Η Μαρία Τριγώνη σπούδασε Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Radar.gr, ενώ έχει αρθρογραφήσει σε πολιτιστικά και ταξιδιωτικά sites ExploringGreece.tv, Artviews.gr. Στο workenter.gr ασχολείται με το ελεύθερο ρεπορτάζ, ενώ καλύπτει και τη θεματολογία της κοινωνικής πολιτικής.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version