Η αίτηση και πώς συμπληρώνεται για 10 προκηρύξεις

Αναλυτικός "οδηγός", (βήμα - βήμα), για να κατοχυρώσετε 100% την υποψηφιότητά σας - Σε ποιους φορείς του Δημοσίου μπορείτε να καταθέσετε φάκελο
Ένας στους πέντε υποψηφίους "κόβεται", επειδή δεν έγραψε σωστά την αίτησή του

Την ειδική δισέλιδη αίτηση ΣΟΧ 8 οφείλουν να συμπληρώσουν όσοι διεκδικούν θέσεις καθαριστριών στις προκηρύξεις του Δημοσίου.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωρίζουν ότι το 23,5% των υποψηφίων απορρίπτονται, λόγω ελλιπούς ή λανθασμένης συμπλήρωσης της αίτησης.

Γι΄αυτό:

  • Επιλέξτε με προσοχή την προκήρυξη που σας ενδιαφέρει. Θα τις βρείτε συγκεντρωμένες στο τέλος αυτού του κειμένου
  • Διαβάστε την μικρή ανάλυση του workenter για κάθε προκήρυξη και κάντε κλικ στο κουμπί «Συμπληρώστε την αίτηση». Εκτυπώστε την αίτηση
  • Συμπληρώστε την αίτηση με ιδιαίτερη επιμέλεια, έχοντας ως βάση το συμπληρωμένο έντυπο και τις οδηγίες που παραθέτουμε
  • Επισυνάψτε στον φάκελο υποψηφιότητας όλα τα δικαιολογητικά που πιστοποιούν τις ιδιότητες που επικαλείστε στην αίτησή σας. Εάν παραλείψετε κάποιο πιστοποιητικό δεν κερδίζετε μόρια. Η απλή αναφορά της ιδιότητας στην αίτηση δεν αρκεί, πρέπει να τεκμηριώνεται η αλήθεια των δηλωθέντων

Δείτε, τώρα, το συμπληρωμένο έντυπο και ακολουθείστε πιστά τις οδηγίες (συμπλήρωσης):

(1) Σημειώστε τον αριθμό της προκήρυξης. Βρίσκεται στην επικεφαλίδα του κειμένου (της προκήρυξης). Για παράδειγμα, η προκήρυξη των 100 θέσεων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων έχει αριθμό: «ΣΟΧ 1/2018».

(2) Γράψτε με κεφαλαία γράμματα την επωνυμία του φορέα πρόσληψης. Για παράδειγμα : ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (Α.Α.Δ.Ε).

(3) Συμπληρώστε τα ατομικά σας στοιχεία αναλυτικά και με ακρίβεια, χωρίς να ξεχάσετε τα απαραίτητα: τηλέφωνο και e-mail. Η αίτηση απορρίπτεται εάν δεν έχουν δηλωθεί όλα τα στοιχεία.

(4) Δηλώστε τις επιλογές σας, με σειρά προτίμησης, όσον αφορά στις θέσεις διορισμού. Η προτίμηση δηλώνεται με κωδικό. Θα τον βρείτε στο σημείο που αναγράφονται οι θέσεις, αριστερά στην σελίδα. Για παράδειγμα, εάν -στην προκήρυξη της Α.Α.Δ.Ε- σημειώσουμε τον κωδικό 102, σημαίνει ότι επιλέγουμε ως πρώτη επιλογή διορισμού τον Νότιο Τομέα Αθηνών (7 θέσεις). Εάν θέλετε να δηλώσετε παραπάνω από 5 προτιμήσεις χρησιμοποιείτε νέα αίτηση. Στην δεύτερη σειρά αυτού του πεδίου, σημειώστε με τον αριθμό «1», την προτίμηση σας για θέση υπηρεσίας που υπάρχει εντοπιότητα (δηλαδή, προτάσσονται στην πρόσληψη οι μόνιμοι κάτοικοι). Στην τρίτη και τέταρτη σειρά του πεδίου σημειώνουμε τους μήνες εμπειρία που αποκτήθηκαν στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αντίστοιχα.

(5) Σημειώστε τις ιδιότητες που έχετε και πιστοποιούνται με βεβαιώσεις.

(6) Αναφέρατε τα δικαιολογητικά που επισυνάπτετε στον φάκελο υποψηφιότητας.

(7) Υπογράψτε την αίτησή σας.

Πατήστε πάνω στα ενεργά links για να δείτε ποιοι φορείς προσλαμβάνουν, αυτή την περίοδο, καθαρίστριες. 

Συμπληρώστε και καταθέστε την αίτηση (ΣΟΧ 8), όπως το υπόδειγμα παραπάνω, μαζί βεβαίως με τα δικαιολογητικά: 

56 καθαριστές στο Πανεπιστήμιο Πατρών

16 θέσεις στο ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

100 καθαριστές στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων

8 καθαρίστριες στο υπουργείο Εργασίας

4 καθαρίστριες στην Καλλιθέα

14 θέσεις στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

3 καθαριστές στο Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών

60 νέες θέσεις στο υπ. Οικονομικών

13 καθαρίστριες στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής

5 θέσεις στο υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης

25 καθαρίστριες στο υπ. Περιβάλλοντος

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram