Γύθειο: Νεκρός αξιωματικός της Πυροσβεστικής

Γύθειο: Νεκρός αξιωματικός της Πυροσβεστικής

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου αξιωματικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή ενώ βρισκόταν στην επιχείρηση για την αντιμετώπιση της μεγάλης πυρκαγιάς στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο θάνατός του αποδίδεται σε παθολογικά αίτια και δεν συνδέεται άμεσα με τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης (29/7) στην περιοχή του Αγερανού, στον δήμο Ανατολικής Μάνης.

Βρισκόταν στο μέτωπο της πυρκαγιάς

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αξιωματικός συμμετείχε στις επιχειρήσεις κατάσβεσης όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες

Την ίδια ώρα, οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν να επιχειρούν στο πύρινο μέτωπο του Αγερανού.

Στην περιοχή βρίσκονται 62 πυροσβέστες με 17 πυροσβεστικά οχήματα, ενώ συνδράμουν και τρία πεζοπόρα τμήματα, με στόχο τον περιορισμό και την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Γεωργία Ζιαγάκη

Γεωργία Ζιαγάκη

Η Γεωργία Ζιαγάκη σπούδασε Δημοσιογραφία στην Αθήνα. Από το 2022 εργάζεται σε ειδησεογραφικά μέσα καλύπτοντας οικονομικό ρεπορτάζ και διεθνή. Ειδίκευση στις συνεντεύξεις. Δημιουργός ψηφιακού περιεχομένου, digital trends editor.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version