Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2022: Πως θα διορθωθούν τα γραπτά

Όσα πρέπει να ξέρετε

Με την μέθοδο των ερωτήσεων - απαντήσεων πολλαπλών επιλογών (multiple choice), θα γίνει η εξέταση των δύο μαθημάτων του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2022 (2Γ/2022).

Αυτό σημαίνει, ότι στις γραπτές εξετάσεις, δεν θα τεθούν θέματα πλήρους ανάπτυξης.

Η διαδικασία αυτή, διευκολύνει το ΑΣΕΠ και την Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού, για γρήγορη έκδοση των βαθμολογιών των υποψηφίων, στις γραπτές εξετάσεις.

Το ΑΣΕΠ θα χρησιμοποιήσει δύο μεγάλα scanner, ειδικά κατασκευασμένα για την διόρθωση γραπτών.

Ουσιαστικά τα δύο scanner, θα έχουν τον ρόλο του βαθμολογητή και αναβαθμολογητή.

Οι σωστές απαντήσεις, θα εισαχθούν στο λογισμικό σύστημα των scanner και η διόρθωση θα γίνεται αυτόματα.

Θα υπάρξει αρνητική βαθμολόγηση. Η τελική απόφαση ανήκει βέβαια στην Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού, ωστόσο σε όλους τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, υπάρχει αυτό το δεδομένο. Θα αφαιρείται το 0,25 - 0,30 του βαθμού, που αντιστοιχεί σε μια σωστή απάντηση. Κατά συνέπεια, οι υποψήφιοι οφείλουν να μην παίξουν...ΛΟΤΤΟ με τις απαντήσεις, γιατί αυτό εγκυμονεί τον κίνδυνο αν κινείται στην περιοχή της βάσης, να πιάσει κάτω από 55 μονάδες και να αποκλειστεί από την συνέχεια της διαδικασίας του διορισμού.

Σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται, η υποβολή ένστασης, στη βαθμολογία των υποψηφίων που θα ανακοινώσει η Ανεξάρτητη Αρχή.

Η βαθμολογία της γραπτής εξέτασης θα αποδίδει έως 100 μονάδες (άριστα) και η βάση για κάθε μάθημα που ορίζει τον επιτυχόντα, θα είναι 55. Η βαρύτητα των δύο μαθημάτων, είναι ισοδύναμη.

Η συνολική βαθμολογία του υποψηφίου στις εξετάσεις, θα είναι το άθροισμα των μονάδων που συγκέντρωσε στα δύο μαθήματα.

Κάντε την αίτησή σας με το workenter.gr

Οι ενδιαφερόμενοι για τον γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ 2022 (2Γ/2022), θα πρέπει από τώρα να μπουν στην διαδικασία συλλογής των αναγκαίων εγγράφων, δεδομένου ότι από τις 2 Δεκεμβρίου θα υπάρχει ιδιαίτερη πίεση - λόγω επισκεψιμότητας - στην πλατφόρμα του ΑΣΕΠ.

Το τμήμα αιτήσεων του workenter.gr αναλαμβάνει να κάνει την αίτησή σας έγκυρα και ορθά για τη συμμετοχή σας στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό (2Γ/2022).

Συμπληρώστε άμεσα τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή

Στείλτε μήνυμα στο [email protected]r.gr αναγράφοντας στο θέμα "ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ 2Γ/2022" και μέσα στο κείμενο το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνό σας και την βαθμίδα στην οποία ανήκετε (ΠΕ ή ΤΕ).

Εναλλακτικά

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα, καλέστε στα τηλέφωνα:

  • 211 9555 099
  • 211 9555 025
  • 211 9555 050
  • 211 9555 022

Ξεκινήστε προετοιμασία - Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία για μόνιμη πρόσληψη

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ (2Γ/2022).

To workenter.gr σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις", προσφέρουν περιορισμένο αριθμό θέσεων ποιοτικής προετοιμασίας, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Η προετοιμασία, στα πρότυπα του ΑΣΕΠ, περιλαμβάνει:

Κάντε τώρα εγγραφή

Κάντε τώρα εγγραφή στο πρόγραμμα περιορισμένων θέσεων πλήρους προετοιμασίας για όλα τα μαθήματα και τις 17 ενότητες της ύλης στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Τα πακέτα είναι:

  • Basic: 300 ευρώ
  • Dynamic: 400 ευρώ
  • Full Pack: 500 ευρώ

Στις τιμές αυτές δίνεται αυτόματη έκπτωση 10% σε όσους έκαναν προετοιμασία μαζί μας στον γραπτό της ΑΑΔΕ ή έχουν ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία "Διορισμός ΤΩΡΑ" του workenter.gr. Χρησιμοποιώντας το ίδιο e-mail γίνεται αυτόματα η έκπτωση επί της αρχικής τιμής των πακέτων.

Κάντε τώρα εγγραφή ΕΔΩ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΔΩΡΕΑΝ ΜΗΤΡΩΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram