Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2022: Μόνιμη θέση με δύο βήματα

Τι πρέπει να κάνετε

Σε δύο βήματα γίνεται η διαδικασία σοβαρής διεκδίκησης, της μόνιμης θέσης στο Δημόσιο, μέσω του πανελλήνιου γραπτού ΑΣΕΠ 2022.

Σημειώστε ότι στην διάθεση των επιτυχόντων υποψηφίων των γραπτών εξετάσεων 2Γ/2022, θα διατεθούν 5.124 θέσεις με μία ενιαία προκήρυξη όλων των φορέων, ή το πιθανότερο με μικρές διαδοχικές προκηρύξεις.

Τα βήματα που πρέπει να κάνετε είναι:

(1) Το πρώτο που κάνετε είναι -απαραιτήτως- αίτηση συμμετοχής στις γραπτές εξετάσεις του πανελλήνιου διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2022. Μην το αμελήσετε, χωρίς αυτή την αίτηση δεν υπάρχει "επόμενη μέρα" για τους πτυχιούχους ΠΕ και ΤΕ. Στο εξής οι μόνιμες προσλήψεις αυτών των δύο κατηγοριών θα γίνονται με γραπτές εξετάσεις. Η προθεσμία για αυτή την αίτηση έχει ξεκινήσει από τις 2 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 20 του ίδιου μήνα.

(2) Το δεύτερο που πρέπει να κάνετε, είναι ποιοτική προετοιμασία. Τα εργαλεία για την καλή προετοιμασία - σύμφωνα με τα πρότυπα του ΑΣΕΠ είναι,  με αναλυτικές σημειώσεις καθηγητών, εξοικείωση με το σύστημα multiple choice μέσω συνεχών online τεστ, πρόσθετο εκπαιδευτικό υλικό και links, για να καλυφθεί η επικαιρότητα, επίλυση τυχόν αποριών σας. Αυτά προσφέρει η προετοιμασία που σας προτείνει το workenter.gr και η "Επίγνωσις", με όπλο την εμπειρία μας απ΄ όλους ανεξαιρέτως τους γραπτούς διαγωνισμούς που έχει διεξάγει το ΑΣΕΠ από το 1996 μέχρι σήμερα.

Η προετοιμασία που προτείνουμε προσφέρει όλα τα παραπάνω + ένα ακόμη πολύ σημαντικό: τη δωρεάν βιβλιογραφία και για τις 17 ενότητες. Επισημαίνουμε ότι η ύλη για τις 17 ενότητες βρίσκεται διάσπαρτη σε 15 τουλάχιστον πανεπιστημιακά βιβλία. Με δεδομένο ότι το ΑΣΕΠ απέφυγε να προτείνει βιλιογραφία, για να μην ταυτιστεί με συγκεκριμένους συγγραφείς και εκδοτικούς οίκους, κάναμε το εξής σημαντικό: συγκεντρώσαμε την εξεταστέα ύλη και των 17 ενοτήτων από δεκάδες βιβλία και όλο αυτό το υλικό σας το παρέχουμε δωρεάν, με την έγγραφή σας σε ένα από τα πακέτα προετοιμασίας. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε κανένα βιβλίο, που στο σύνολό τους κοστίζουν 1.200-1.500 ευρώ και παράλληλα να έχετε την αγωνία εάν έχετε καλύψει την ύλη. Βιβλιογραφία + ποιοτική προετοιμασία στα πρότυπα του ΑΣΕΠ περιλαμβάνονται στα τρία προτεινόμενα πακέτα:

  • Basic (300€)
  • Dynamic (400€)
  • Full Pack (500€)

Ποια η διαφορά των πακέτων

Kαι τα τρία πακέτα παρέχουν πλήρη εκπαίδευση και στις 17 ενότητες + προετοιμασία στο τεστ εργασιακής αποτελεσματικότητας. Η διαφορά τους είναι η εξής:

  • Το πακέτο των 400 ευρώ έχει πολλά συνεχή online τεστ και στα δύο εξεταζόμενα μαθήματα. Πολύ περισσότερα απ' ότι έχει το βασικό πακέτο των 300 ευρώ.
  • Το πακέτο των 500 ευρώ έχει όλα τα παραπάνω συν τη δυνατότητα στον υποψήφιο να απασχολεί τους καθηγητές για επίλυση ερωτημάτων

Κάντε τώρα εγγραφή

Η προετοιμασία, στα πρότυπα του ΑΣΕΠ, περιλαμβάνει:

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram