Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2022: Μόνιμη πρόσληψη για όλους τους πτυχιούχους ΑΕΙ-ΤΕΙ

Δεν απαιτείται προϋπηρεσία
To workenter.gr και το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις" προσφέρουν ποιοτική προετοιμασία στην καλύτερη τιμή της αγοράς

Ο πανελλήνιος διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2022 έχει μία μοναδικότητα: Δεν απαιτεί προϋπηρεσία για το μόνιμο διορισμό και αποδέχεται όλα τα πτυχία πανεπιστημίων και ΤΕΙ.

Στην πρόσκληση - προκήρυξη του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού αναφέρονται τα πτυχία που συμμετέχουν. Ωστόσο, υπάρχει μία ειδικότητα (ΠΕ ή ΤΕ Διεκπεραίωση Υποθέσεων Πολιτών) που κάνει δεκτά όσα πτυχία δεν εμπεριέχονται στις ειδικότητες τους πίνακα.

Η ειδικότητα αυτή αφορά αποκλειστικά διοικητικούς υπαλλήλους. Δηλαδή όσοι προσληφθούν, μέσω αυτής της ειδικότητας, -όποιο πτυχίο και αν έχουν ΑΕΙ ή ΤΕΙ-, θα υπηρετήσουν σε μόνιμες θέσεις ως υπάλληλοι γραφείου.

Σε αυτή την ειδικότητα μπορούν να κάνουν αίτηση οι εκπαιδευτικοί όλων των ειδικεύσεων αλλά και υποψήφιοι παραϊατρικών ή νοσηλευτικών ειδικοτήτων.

Για να γίνει περισσότερο αντιληπτό θα πρέπει οι υποψήφιοι να θυμηθούν την τελευταία προκήρυξη των ΚΕΠ όπου η αντίστοιχη ειδικότητα (Διεκπεραίωση Υποθέσεων Πολιτών) έκανε δεκτούς όλους τους τίτλους σπουδών.

Η επιλογή αυτής της ειδικότητας για όσους δεν βρίσκουν το πτυχίο τους στην προκήρυξη διευκολύνεται από το γεγονός ότι τα μόρια της εμπειρίας είναι τόσα λίγα που οριακά επηρεάζουν τη συνολική βαθμολογία του υποψηφίου για τον διορισμό.

Ακόμα όμως και αυτά τα λίγα μόρια της προϋπηρεσίας (μέχρι 5 μόρια για 5 χρόνια) προκύπτουν από οποιαδήποτε εμπειρία. Μπορεί δηλαδή ένας φιλόλογος να χρησιμοποιήσει, να γίνουν δεκτά και να μοριοδοτηθούν τα ένσημά του από οποιαδήποτε δουλειά.

Ο κωδικός που κάνει δεκτά όλα τα πτυχία για την κατηγορία ΠΕ είναι: 407

 

Ο κωδικός που κάνει δεκτά όλα τα πτυχία για την κατηγορία ΤΕ είναι: 507

 

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΔΩΡΕΑΝ ΜΗΤΡΩΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ

Σημειώστε ότι στη δεύτερη φάση της διαδικασίας, δηλαδή μετά τις γραπτές εξετάσεις και την έκδοση των προκηρύξεων από τους φορείς οι επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ θα μπορούν να δηλώσουν και να διεκδικήσουν περίπου 6.000 μόνιμες θέσεις σε δήμους, περιφέρειες, υπουργεία και άλλους οργανισμούς.

Σημαντικό: Το πως ακριβώς θα γίνει η διαδικασία από την υποβολή της αίτησης συμμετοχής στον γραπτό διαγωνισμό μέχρι το μόνιμο διορισμό στους φορείς εξηγείεται αναλυτικά στο κείμενο του workenter.

Ανοίγει το σύστημα ΑΣΕΠ για αιτήσεις

Η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων αρχίζει στις 2 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 20 του ίδιου μήνα.

Η προθεσμία είναι αποκλειστική και αφορά υποψηφίων των βαθμίδων εκπαίδευσης ΠΕ και ΤΕ.

Κάντε την αίτησή σας με το workenter.gr

Το τμήμα αιτήσεων του workenter.gr αναλαμβάνει να κάνει την αίτησή σας έγκυρα και ορθά για τη συμμετοχή σας στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό (2Γ/2022).

Συμπληρώστε άμεσα τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή

Στείλτε μήνυμα στο [email protected] αναγράφοντας στο θέμα "ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ 2Γ/2022" και μέσα στο κείμενο το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνό σας και την βαθμίδα στην οποία ανήκετε (ΠΕ ή ΤΕ).

Εναλλακτικά

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα, καλέστε στα τηλέφωνα:

  • 211 9555 099
  • 211 9555 025
  • 211 9555 050
  • 211 9555 022

Ξεκινήστε προετοιμασία

Ξεκινήστε την προετοιμασία για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ (2Γ/2022).

To workenter.gr σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις", προσφέρουν περιορισμένο αριθμό θέσεων ποιοτικής προετοιμασίας, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Η προετοιμασία, στα πρότυπα του ΑΣΕΠ, περιλαμβάνει:

Κάντε τώρα εγγραφή

Κάντε τώρα εγγραφή στο πρόγραμμα περιορισμένων θέσεων πλήρους προετοιμασίας για όλα τα μαθήματα και τις 17 ενότητες της ύλης στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Τα πακέτα είναι:

  • Basic: 300 ευρώ
  • Dynamic: 400 ευρώ
  • Full Pack: 500 ευρώ

Στις τιμές αυτές δίνεται αυτόματη έκπτωση 10% σε όσους έκαναν προετοιμασία μαζί μας στον γραπτό της ΑΑΔΕ ή έχουν ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία "Διορισμός ΤΩΡΑ" του workenter.gr. Χρησιμοποιώντας το ίδιο e-mail γίνεται αυτόματα η έκπτωση επί της αρχικής τιμής των πακέτων.

Κάντε τώρα εγγραφή ΕΔΩ

Πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε:

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΔΩΡΕΑΝ ΜΗΤΡΩΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram