Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2022: Κάντε online τεστ, κερδίστε μόνιμο διορισμό

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Ξεκινήστε προετοιμασία στην καλύτερη τιμή της αγοράς
Η συνεχής βελτίωσή σας στα online τεστ, κατά τα πρότυπα του ΑΣΕΠ, είναι το Α και το Ω για να διεκδικήσετε μόνιμο διορισμό στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ 2022, με πολύ αυξημένες πιθανότητες

Η συνεχής βελτίωσή σας στα online τεστ, κατά τα πρότυπα του ΑΣΕΠ, είναι το Α και το Ω για να διεκδικήσετε μόνιμο διορισμό στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ 2022, με πολύ αυξημένες πιθανότητες.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν και στα δύο μαθήματα (17 ενότητες) με το σύστημα multiple choice (ερωτήματα πολλαπλών επιλογών). Επιπλέον, θα υπάρχει αρνητική βαθμολόγηση. Δηλαδή σε κάθε λάθος απάντηση θα αφαιρείται το 0,25 (πιθανότατα) του βαθμού που αντιστοιχεί στην ερώτηση.

Εφόσον ένας υποψήφιος εξασκείται συστηματικά στο σύστημα πολλαπλών επιλογών κερδίζει:

  • Εξοικείωση με τη συγκεκριμένη μεθολογία
  • Ετοιμότητα την ώρα της εξέτασης
  • Γνώση για το πώς λειτουργεί το multiple choice (μέγιστη επίδοση - αποφυγή αρνητικής βαθμολογίας)

Για να σημειώσετε εντυπωσιακή βελτίωση στο σύστημα πολλαπλών επιλογών επιλέξτε τα προγράμματα προετοιμασίας που σας προτείνει το workenter.gr και το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις".

Όσοι εγγραφούν στην πλατφόρμα της "Επίγνωσης" έχουν τη δυνατότητα να επανέρχονται σε online τεστ που ήδη έχουν κάνει και να βελτιώνουν συνεχώς την επίδοσή τους.

Στην καλύτερη τιμή της αγοράς

Το πρόγραμμα προετοιμασίας που προκύπτει από τη συνέργεια workenter.gr και εκπαιδευτικού κέντρου Επίγνωσις, προσφέρει ποιοτική εκπαίδευση στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Στην πραγματικότητα, είναι μία προσφορά περιορισμένων θέσεων αντιλαμβανόμενοι πλήρως τη δύσκολη οικονομική κατάσταση των νοικοκυριών.

Μαζί με την εκπαίδευση, προσφέρεται δωρεάν βιβλιογραφία επί της εξεταστέας ύλης.

Οι υποψήφιοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρία πακέτα προετοιμασίας που οδηγούν στην επιτυχία.

Τα πακέτα είναι:

  • Basic: 300 ευρώ
  • Dynamic: 400 ευρώ
  • Full Pack: 500 ευρώ

Αιτήσεις τώρα

Μην ξεχάσετε να υποβάλετε από αύριο, 2 Δεκεμβρίου, αίτηση συμμετοχής στις γραπτές εξετάσεις.

Αξιοποιήστε το τμήμα συμπλήρωσης αιτήσεων του workenter.gr για να έχετε ορθή και έγκυρη συμμετοχή στον γραπτό διαγωνισμό:

Συμπληρώστε άμεσα τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή

Στείλτε μήνυμα στο [email protected] αναγράφοντας στο θέμα "ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ 2Γ/2022" και μέσα στο κείμενο το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνό σας και την βαθμίδα στην οποία ανήκετε (ΠΕ ή ΤΕ).

Εναλλακτικά

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα, καλέστε στα τηλέφωνα:

Πρέπει να διαβάσετε οπωσδήποτε:

Κάντε τώρα εγγραφή, αξιοποιήστε τη μοναδική ευκαιρία

Ξεκινήστε την προετοιμασία για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ (2Γ/2022).

To workenter.gr σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις", προσφέρουν περιορισμένο αριθμό θέσεων ποιοτικής προετοιμασίας, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Η προετοιμασία, στα πρότυπα του ΑΣΕΠ, περιλαμβάνει:

Κάντε τώρα εγγραφή

Κάντε τώρα εγγραφή στο πρόγραμμα περιορισμένων θέσεων πλήρους προετοιμασίας για όλα τα μαθήματα και τις 17 ενότητες της ύλης στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Τα πακέτα είναι:

  • Basic: 300 ευρώ
  • Dynamic: 400 ευρώ
  • Full Pack: 500 ευρώ

Κάντε τώρα εγγραφή ΕΔΩ

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram