Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2022: Δύο αιτήσεις + καλή προετοιμασία = Διορισμός

Το τεστ εργασιακής αποτελεσματικότητας κρίνει την επιτυχία

Δύο αιτήσεις και ποιοτική προετοιμασία στα πρότυπα του ΑΣΕΠ κρίνουν την επιτυχία στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ 2022.

Ακολουθήστε τα βήματα που σας προτείνουμε για σίγουρο διορισμό χωρίς να χαθείτε στον... λαβύρινθο του μάρκετινγκ. Σημειώστε:

(1) Το πρώτο που κάνετε είναι -απαραιτήτως- αίτηση συμμετοχής στις γραπτές εξετάσεις του πανελλήνιου διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2022. Μην το αμελήσετε, χωρίς αυτή την αίτηση δεν υπάρχει "επόμενη μέρα" για τους πτυχιούχους ΠΕ και ΤΕ. Στο εξής οι μόνιμες προσλήψεις αυτών των δύο κατηγοριών θα γίνονται με γραπτές εξετάσεις. Η προθεσμία για αυτή την αίτηση έχει ξεκινήσει από τις 2 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 20 του ίδιου μήνα.

(2) Το δεύτερο που πρέπει να κάνετε -το ευχόμαστε για όλους τους υποψηφίους- είναι η δεύτερη αίτηση στις προκηρύξεις που θα εκδώσουν οι φορείς. Αυτή η δεύτερη αίτηση θα υποβληθεί όταν εκδοθούν τα αποτελέσματα του γραπτού διαγωνισμού. Με αυτή, τη δεύτερη αίτηση, θα δηλώσετε προτιμήσεις θέσεων και φορεών για τις 5.124 μόνιμες προσλήψεις των κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ που θα γίνουν εντός του 2023. Σε αυτή τη δεύτερη αίτηση πρέπει να φτιάξετε και Μητρώο (αυτό περιλαμβάνεται ΔΩΡΕΑΝ στο πακέτο του workenter.gr) για να δηλώσετε πρόσθετα προσόντα -αν υπάρχουν- (μεταπτυχιακά, ξένη γλώσσα, εντοπιότητα, οποιαδήποτε εμπειρία), τα οποία δίνουν μικρή προσαύξηση που προστίθεται στο βαθμό των γραπτών εξετάσεων.

(3) Για να φθάσετε στη δεύτερη αίτηση πρέπει να είστε επιτυχόντες στις γραπτές εξετάσεις. Να πιάσετε δηλαδή τη βάση (55 σωστές απαντήσεις στις 100 ερωτήσεις) σε κάθε μάθημα. Για να το κάνετε αυτό χρειάζεστε μεθοδική και ποιοτική προετοιμασία στα πρότυπα του ΑΣΕΠ. Οι γραπτές εξετάσεις δεν κρίνουν -και αυτό δεν βαθμολογείται- το εύρος των γνώσεών σας. Αυτό το έχετε ήδη από τα πανεπιστήμια τα ΤΕΙ και τα ενδεχόμενα μεταπτυχιακά σας. Οι ειδικές εξετάσεις του ΑΣΕΠ κρίνουν -σύμφωνα με την άποψή τους- την επάρκειά σας για να γίνετε δημόσιοι υπάλληλοι. Γι΄ αυτό άλλωστε βάζουν, για πρώτη φορά, το τεστ εργασιακής αποτελεσματικότητας.

Έτσι θα πετύχετε

Τα "εργαλεία" για την καλή προετοιμασία είναι, αναλυτικές σημειώσεις καθηγητών, εξοικείωση με το σύστημα multiple choice μέσω συνεχών online τεστ, πρόσθετο εκπαιδευτικό υλικό και links, για να καλυφθεί η επικαιρότητα, επίλυση τυχόν αποριών σας. Αυτά προσφέρει η προετοιμασία που σας προτείνει το workenter.gr και η "Επίγνωσις", με όπλο την εμπειρία μας απ΄ όλους ανεξαιρέτως τους γραπτούς διαγωνισμούς που έχει διεξάγει το ΑΣΕΠ από το 1996 μέχρι σήμερα.

Η προετοιμασία που προτείνουμε προσφέρει όλα τα παραπάνω + ένα ακόμη πολύ σημαντικό: τη δωρεάν βιβλιογραφία και για τις 17 ενότητες. Επισημαίνουμε ότι η ύλη για τις 17 ενότητες βρίσκεται διάσπαρτη σε 15 τουλάχιστον πανεπιστημιακά βιβλία. Με δεδομένο ότι το ΑΣΕΠ απέφυγε να προτείνει βιλιογραφία, για να μην ταυτιστεί με συγκεκριμένους συγγραφείς και εκδοτικούς οίκους, κάναμε το εξής σημαντικό: συγκεντρώσαμε την εξεταστέα ύλη και των 17 ενοτήτων από δεκάδες βιβλία και όλο αυτό το υλικό σας το παρέχουμε δωρεάν, με την έγγραφή σας σε ένα από τα πακέτα προετοιμασίας. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε κανένα βιβλίο, που στο σύνολό τους κοστίζουν 1.200-1.500 ευρώ και παράλληλα να έχετε την αγωνία εάν έχετε καλύψει την ύλη. Βιβλιογραφία + ποιοτική προετοιμασία στα πρότυπα του ΑΣΕΠ περιλαμβάνονται στα τρία προτεινόμενα πακέτα:

  • Basic (300€)
  • Dynamic (400€)
  • Full Pack (500€)

Ποια η διαφορά των πακέτων

Kαι τα τρία πακέτα παρέχουν πλήρη εκπαίδευση και στις 17 ενότητες + προετοιμασία στο τεστ εργασιακής αποτελεσματικότητας. Η διαφορά τους είναι η εξής:

  • Το πακέτο των 400 ευρώ έχει πολλά συνεχή online τεστ και στα δύο εξεταζόμενα μαθήματα. Πολύ περισσότερα απ' ότι έχει το βασικό πακέτο των 300 ευρώ.
  • Το πακέτο των 500 ευρώ έχει όλα τα παραπάνω συν τη δυνατότητα στον υποψήφιο να απασχολεί τους καθηγητές για επίλυση ερωτημάτων

Κάντε τώρα εγγραφή

 

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο εδώ και πάρετε απαντήσεις σε όλα τα κρίσιμα ερωτήματά σας:

Η προετοιμασία, στα πρότυπα του ΑΣΕΠ, περιλαμβάνει:

Κάντε την αίτησή σας για τη 2Γ/2022 με το workenter.gr

Το τμήμα αιτήσεων του workenter.gr αναλαμβάνει να κάνει την αίτησή σας έγκυρα και ορθά για τη συμμετοχή σας στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό (2Γ/2022).

Συμπληρώστε άμεσα τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή

Στείλτε μήνυμα στο [email protected] αναγράφοντας στο θέμα "ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ 2Γ/2022" και μέσα στο κείμενο το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνό σας και την βαθμίδα στην οποία ανήκετε (ΠΕ ή ΤΕ).

Εναλλακτικά

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα, καλέστε στα τηλέφωνα:

  • 211 9555 099
  • 211 9555 025
  • 211 9555 050
  • 211 9555 022
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram