Γραπτός ΑΣΕΠ: Ξεκινήστε τώρα ταχύρρυθμη και ποιοτική προετοιμασία

Νέο πακέτο Fast Pack στα πρότυπα της Ανεξάρτητης Αρχής
Το επίσημο πρόγραμμα των εξετάσεων και μετακινήσεων θα ανακοινωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας

Ξεκινήστε τώρα ταχύρρυθμη προετοιμασία για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό (ΑΣΕΠ 2Γ/2022) για άμεση προετοιμασία στο «ασφυκτικό» χρονοδιάγραμμα μέχρι τις εξετάσεις στις 4 Μαρτίου.

Σημειώνεται ότι το επίσημο πρόγραμμα των εξετάσεων και μετακινήσεων των υποψηφίων ετοιμάζεται ήδη από το ΑΣΕΠ και θα ανακοινωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Το workenter.gr και το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις", με την επίσημη γνωστοποίηση της ημερομηνίας διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων από το ΑΣΕΠ, προσφέρουν, σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, (200 ευρώ), ένα νέο πακέτο εκπαίδευσης (Fast Pack) για γρήγορα και ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Η ταχύρρυθμη και ποιοτική προετοιμασία περιλαμβάνει:

1) Περιεκτικές σημειώσεις 300 σελίδων και για τις 17 ενότητες των δύο μαθημάτων

2) 1.000 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών (multiple choice) αυξανόμενης δυσκολίας

Προλαβαίνετε! Κάντε τώρα την κίνησή σας.

Πώς αγοράζετε το Fast Pack 

Οι υποψήφιοι πρέπει να κάνουν τα εξής:

  • Να στείλουν άμεσα email στο [email protected] γνωστοποιώντας το ενδιαφέρον τους για τη λήψη της προσφοράς. Το email να έχει τίτλο "ΠΑΚΕΤΟ FAST PACK". Σημειώστε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας (μετά την παραλαβή του email θα υπάρχει άμεση ανταπόκριση ώστε να λάβετε την ίδια μέρα link και κωδικούς εισαγωγής στην πλατφόρμα εκπαίδευσης Fast Pack)
  • Εναλλακτικά καλέστε στα τηλέφωνα: 211 9555 022, 211 9555 025 και 211 9555 099

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το πακέτο Fast Pack αφορά αποκλειστικά όσους υποψηφίους δεν έχουν ξεκινήσει καν προετοιμασία ή κάνουν προετοιμασία σε άλλα φροντιστήρια. Τα πακέτο Fast Pack δεν αφορά τους κατόχους των πακέτων Basic, Dynamic και Full Pack.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram