Γραμμή 3: Ακινητοποίηση συρμού στον Κορυδαλλό – Τι έγινε

Γραμμή 3: Ακινητοποίηση συρμού στον Κορυδαλλό – Τι έγινε
Απόσυρση του συρμού (φωτογραφία αρχείου)

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη Γραμμή 3 του Μετρό, όταν συρμός ακινητοποιήθηκε στον σταθμό Κορυδαλλός, προκαλώντας ταλαιπωρία στους επιβάτες και προσωρινή διακοπή της ομαλής ροής των δρομολογίων.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00, όταν ο συρμός παρουσίασε τεχνικό πρόβλημα που δεν επέτρεπε τη συνέχιση της πορείας του με ασφάλεια.

Άμεσα ενεργοποιήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, με το κέντρο ελέγχου σε συνεργασία με τον οδηγό να δίνουν εντολή για την αποβίβαση των επιβατών στον σταθμό.

Απόσυρση του συρμού

Μετά την εκκένωση, ο συρμός αποσύρθηκε από την κυκλοφορία προκειμένου να υποβληθεί σε τεχνικό έλεγχο και να προχωρήσει η αποκατάσταση της βλάβης.

Επιπτώσεις στην κυκλοφορία

Η ακινητοποίηση του συρμού προκάλεσε καθυστερήσεις στα δρομολόγια της Γραμμής 3, με τους επιβάτες να αντιμετωπίζουν προσωρινή ταλαιπωρία μέχρι την ομαλοποίηση της λειτουργίας.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr