Γλυφάδα: 43χρονος κατήγγειλε ότι οικιακή βοηθός τον υπνώτισε και τον έκλεψε
Ένας 43χρονος άνδρας από τη Γλυφάδα κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ότι έπεσε θύμα υπνωτισμού και κλοπής από την οικιακή βοηθό που είχε προσλάβει.
Σύμφωνα με την κατάθεσή του, γνώρισε τη γυναίκα από τη Βουλγαρία μέσω Facebook και την κάλεσε να εργαστεί στο σπίτι του. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της, του πρόσφερε ένα ποτήρι κρασί· αφού το κατανάλωσε, έχασε τις αισθήσεις του.
Όταν συνήλθε, διαπίστωσε ότι η γυναίκα είχε εξαφανιστεί, παίρνοντας μαζί της 300 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα. Ο 43χρονος νοσηλεύτηκε στο Ασκληπιείο Βούλας και έδωσε στους αστυνομικούς το όνομα και το επίθετο της αλλοδαπής. Οι αρχές διεξάγουν έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης.
- 17 λεπτά πριν Το πείραμα που κανείς δεν περίμενε: Πώς παλιά λάστιχα γέμισαν τα κανάλια με ζωή
- 2 ώρες πριν Πώς δημιουργήθηκε τελικά η Σελήνη; Το απίστευτο σενάριο των 5 ωρών
- 13/09/2026 02:00 Το «σύνδρομο» του φθινοπώρου που επηρεάζει 1 στους 10 – Πώς θα καταλάβετε ότι σας έχει «χτυπήσει»








