Γκράβα: Εκκένωση σχολείων λόγω φόβων για διαρροή αερίου
Οι διευθύνσεις σχολείων στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας προχώρησαν σε εκκένωση νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου, καθώς υπήρχαν φόβοι για πιθανή διαρροή αερίου.
Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, ενώ μαρτυρίες κάνουν λόγο για έντονη οσμή στον χώρο εδώ και αρκετές ημέρες. Ωστόσο, οι διαθέσιμες πληροφορίες δεν επιβεβαιώνουν διαρροή ούτε προσδιορίζουν την αιτία της οσμής.
Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής
- Οι διευθύνσεις προχώρησαν στην εκκένωση σχολικών μονάδων.
- Η Πυροσβεστική βρίσκεται στο συγκρότημα.
- Μαρτυρίες αναφέρουν έντονη οσμή που προϋπήρχε του σημερινού περιστατικού.
Παράλληλα, στη Γκράβα λειτουργούν σχολεία τόσο του Δήμου Αθηναίων όσο και του Δήμου Γαλατσίου. Συνολικά, στις σχολικές μονάδες του συγκροτήματος φοιτούν περίπου 6.000 μαθητές. Ο αριθμός αυτός αφορά το σύνολο του μαθητικού πληθυσμού και δεν αποτελεί καταμέτρηση όσων απομακρύνθηκαν σήμερα.
Ποιο στοιχείο χρειάζεται ακόμη διευκρίνιση; Αν η έντονη οσμή συνδέεται πράγματι με διαρροή αερίου και ποια είναι η προέλευσή της.
- 17 λεπτά πριν ΑΣΕΠ: 8.400 μόνιμες προσλήψεις σε όλη τη χώρα με τρεις προκηρύξεις «Κ»
- 47 λεπτά πριν Ηλεκτρικό αυτοκίνητο με επιδότηση: Ποια 15.000 νοικοκυριά το δικαιούνται
- 1 ώρα πριν Σύνταξη στα 67 με 8.600 ένσημα – Ποιοι μπορούν να φύγουν άμεσα χωρίς εξαγορά χρόνου








