Γιγαντιαία καλαμάρια 17 κιλών εντοπίστηκαν στη Μύκονο(VID)
Εντυπωσιακό θέαμα σημειώθηκε στον κόλπο του Ορνού στη Μύκονο, όπου δύο γιγαντιαία καλαμάρια βάρους 17 κιλών το καθένα έκαναν την εμφάνισή τους, προκαλώντας έκπληξη στους κατοίκους και τους λουόμενους της περιοχής.
Ένας κάτοικος του νησιού δεν δίστασε στιγμή, βούτηξε στη θάλασσα και κατάφερε να πιάσει τα δύο τεράστια καλαμάρια με τα χέρια του, σε μια σκηνή που γρήγορα έγινε θέμα συζήτησης στη Μύκονο.
Τα εντυπωσιακά μαλάκια, καθένα μήκους περίπου ενός μέτρου σύμφωνα με το mykonoslive.tv, κατέληξαν τελικά σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής. Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης, Λευτέρης Σικινιώτης, το πιάτο που θα προκύψει δεν περνά απαρατήρητο: τα καλαμάρια πρόκειται να σερβιριστούν είτε ως καρπάτσιο είτε γεμιστά — με τη γέμιση να απαιτεί 7 κιλά φέτα και 20 κιλά σπανάκι.
- 8 λεπτά πριν Ευρωπαϊκά Σχολεία: Ανακοινώθηκαν οι πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών για αποσπάσεις
- 17 λεπτά πριν Μουντιάλ 2026: Ποιοι κινδυνεύουν και ποιοι παίζουν για την πρωτιά σήμερα (24/6) στους ομίλους Α, Β και Γ
- 41 λεπτά πριν ΟΑΣΘ: Βγήκε η προκήρυξη για 171 προσλήψεις οδηγών – Δείτε τα προσόντα
















