Γερμανία: Νέα εμπρηστική επίθεση στον σιδηρόδρομο Ντίσελντορφ – Ντούισμπουργκ
Η γερμανική αστυνομία επιβεβαίωσε δεύτερη εμπρηστική επίθεση σε βασική σιδηροδρομική αρτηρία του Ντίσελντορφ, λίγες ώρες μετά από φωτιά σε αγωγό καλωδίων που είχε ήδη προκαλέσει σοβαρές διαταραχές στην κυκλοφορία.
Νωρίτερα την ίδια ημέρα, πυρκαγιά μεταξύ Ντούισμπουργκ και Ντίσελντορφ παρέλυσε τον κύριο βόρειο-νότιο άξονα της Deutsche Bahn, οδηγώντας σε σημαντικά προβλήματα στις μετακινήσεις.
Εκπρόσωπος των γερμανικών σιδηροδρόμων προειδοποίησε ότι τα δρομολόγια θα αντιμετωπίσουν σοβαρές καθυστερήσεις, οι οποίες ενδέχεται να διαρκέσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, επηρεάζοντας και τις υπηρεσίες μεγάλων αποστάσεων.
Το περιστατικό συνέπεσε με την ανακοίνωση της Deutsche Bahn ότι το 63,4% των υπεραστικών τρένων φτάνει πλέον εντός 15 λεπτών από την προγραμματισμένη ώρα. Η εταιρεία ανέφερε επίσης μείωση ζημιών κατά 760 εκατομμύρια ευρώ το πρώτο εξάμηνο του έτους, σχεδόν 1 δισεκατομμύριο ευρώ λιγότερα από την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.
- Μόλις τώρα Άρειος Πάγος: Απέρριψε την προσφυγή Κοβέσι για τη θητεία των Ελλήνων ευρωεισαγγελέων
- 12 λεπτά πριν Συναγερμός στη Γαλλία: Εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα Έμπολα
- 13 λεπτά πριν Αποσπάσεις εκπαιδευτικών: 115 μετακινούνται στα Γενικά Αρχεία του Κράτους




















