Γεράσιμος Μιχελής: Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό (vid)

Γεράσιμος Μιχελής: Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό (vid)

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελείται σήμερα η κηδεία του Γεράσιμου Μιχελή, του ταλαντούχου ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή ύστερα από μακρόχρονη μάχη με τη νόσο του κινητικού νευρώνα (ALS).

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιείται στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ραγκαβά, στην Πλάκα, παρουσία συγγενών, φίλων και ανθρώπων από τον χώρο της Τέχνης, που συγκεντρώθηκαν για να τον αποχαιρετήσουν με σεβασμό και αγάπη.

Η απουσία του προκαλεί θλίψη σε όσους τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.

Παρόντες στην τελετή, μεταξύ άλλων, ήταν οι ηθοποιοί Περικλής Λιανός, Παύλος Ορκόπουλος με τη σύζυγό του Νίκη Χατζίδου, Δημήτρης Πετρόπουλος, Ζαχαρίας Ρόχας, Στάθης Λιβαθινός και Ελένη Κρίτα.

Ο Γεράσιμος Μιχελής είχε αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από το θεατρικό σανίδι, εξαιτίας της επιδείνωσης της υγείας του.

Παρ’ όλα αυτά, το αποτύπωμά του στην υποκριτική τέχνη παραμένει ανεξίτηλο. Η πορεία του υπήρξε μακρόχρονη και ουσιαστική, με σημαντικές συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές παραγωγές.

Ξεχώρισε ιδιαίτερα πριν από δύο δεκαετίες, όταν ερμήνευσε με επιτυχία τον ρόλο του «κακού» στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Παρά Πέντε, αφήνοντας το δικό του στίγμα στο κοινό.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr