Στο ανακαινισμένο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, στο Νότιο Πήλιο, βρέθηκε την Τρίτη 9 Ιουλίου ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο περιοδείας του σε δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ανά τη χώρα.
Η επίσκεψή του συνοδεύτηκε από θετικά σχόλια κατοίκων και επισκεπτών, οι οποίοι μίλησαν με ενθουσιασμό για τις αλλαγές που συντελέστηκαν στην υγειονομική μονάδα της περιοχής.
Πώς σχολίασαν οι πολίτες τη νέα εικόνα του Κέντρου Υγείας
Σε βίντεο που ανάρτησε ο Υπουργός στο Χ (πρώην Twitter), διακρίνονται στιγμιότυπα από τη συνομιλία του με πολίτες και ασθενείς.
Πολλοί εξ αυτών εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την εξαιρετική εικόνα του Κέντρου, ενώ ένα ζευγάρι από τη Γερμανία δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του: «Δεν περιμέναμε ότι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα θα βλέπαμε μια τέτοια εντυπωσιακή αναβάθμιση» ανέφεραν χαρακτηριστικά.
Τι δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για το έργο στην Αργαλαστή
Ο Υπουργός Υγείας, εμφανώς ικανοποιημένος, τόνισε πως η ανακαίνιση του Κέντρου Υγείας αποτελεί ένα χειροπιαστό αποτέλεσμα επένδυσης στη δημόσια υγεία, ειδικά στην περιφέρεια.
«Αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανος που παραδίδουμε μια δομή πρότυπο στους πολίτες του Νότιου Πηλίου», δήλωσε μεταξύ άλλων.
Σας μιλώ ειλικρινά, πατήστε το play και δείτε γιατί αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανος και ευλογημένος! Σήμερα στα εγκαίνια του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής Βόλου στο Νότιο Πήλιο. Μετά από 40 χρόνια το φτιάξαμε από την αρχή. Δείτε το και θα καταλάβετε! pic.twitter.com/sVYga0Mya1
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) July 8, 2025
Η Ηλιάνα Καλούπη είναι δημοσιογράφος από το 2018. Έχει πτυχίο στη λογοτεχνική μετάφραση, διόρθωση και επιμέλεια κειμένων. Υψηλή εξειδίκευση σε θέματα ΑΣΕΠ. Καλύπτει το ρεπορτάζ του υπουργείου Παιδείας. Δημιουργός σύνθετου περιεχομένου για ευρύ φάσμα θεματολογίας.