Γεωργιάδης για ΕΣΥ: “Διορίζουμε 500 τραυματιοφορείς για να μειώσουμε την ταλαιπωρία”
Την τοποθέτηση 500 νέων τραυματιοφορέων σε νοσοκομεία όλης της χώρας ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. Όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter), η ενίσχυση αφορά τόσο τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) όσο και τις υπόλοιπες μονάδες των νοσοκομείων.
Κατανομή θέσεων
Συγκεκριμένα:
- 232 τραυματιοφορείς θα στελεχώσουν άμεσα τα ΤΕΠ
- 268 επιπλέον θέσεις καλύπτουν γενικά τμήματα νοσοκομείων
Η διαδικασία πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Νίκη Κεραμέως και τη ΔΥΠΑ, στο πλαίσιο ευρύτερης προσπάθειας για αποσυμφόρηση των εφημεριών και ενίσχυση του ΕΣΥ με ανθρώπινο δυναμικό πρώτης γραμμής.
Ανάρτηση με τον πίνακα διορισμών
Ο κ. Γεωργιάδης ανήρτησε σχετικό πίνακα με την κατανομή των θέσεων ανά νοσοκομείο, σχολιάζοντας:
«Στον πίνακα βλέπετε, ανά νοσοκομείο, τους επιπλέον τραυματιοφορείς που διορίζουμε με την Νίκη Κεραμέως και τη ΔΥΠΑ, για να μειώσουμε την ταλαιπωρία σας στις εφημερίες!»
- 4 λεπτά πριν Ψηφιακό ευρώ: Ένα βήμα πιο κοντά η εφαρμογή του – Τι αλλάζει για πολίτες και επιχειρήσεις
- 10 λεπτά πριν Βίντεο ντοκουμέντο από τη σύλληψη του 25χρονου που παρενόχλησε νεαρή στη Συγγρού
- 13 λεπτά πριν Μαρινάκης για Αβραμόπουλο: «Δεν είμαι δικαστής – Δεν τον καταδικάζω, ούτε τον αθωώνω»



















